Instagram Adverteren

Instagram Adverteren

Wil je potentiële nieuwe klanten bereiken voor je bedrijf? Groei online door via Instagram te adverteren! In Nederland heeft Instagram ruim 8,5 miljoen gebruikers – dit aantal groeit nog steeds! – en daarom loont het om via dit platform te werken aan je naamsbekendheid. Uiteraard kan je Instagram ook inzetten om door middel van advertenties je producten of diensten te verkopen. Wil je de jongere doelgroep op effectieve wijze bereiken via aantrekkelijke advertenties? Start met een originele Instagramcampagne en werk samen met onlinemarketingbureau AddMark voor fantastische resultaten!

addmark-instagram-adverteren

Waarom adverteren op Instagram?

Er zijn meerdere redenen waarom adverteren via Instagram aantrekkelijk is voor je bedrijf:

1. Via Instagram kan je targeten op een specifieke doelgroep;
2. Instagram kenmerkt zich door een hoge betrokkenheid onder haar gebruikers;
3. Advertenties zijn zo in te richten dat ze lijken op 'gewone' Instagramberichten;
4. Advertenties die je plaatst, zijn visueel ingesteld en vallen daarom extra op;
5. Via een betaalde post kan je heel wat nieuwe volgers aantrekken.

Klinkt dit aantrekkelijk genoeg om te starten met Instagram? AddMark biedt de nodige tools om je hierbij te ondersteunen!

Hoe adverteren op Instagram?

Er zijn verschillende opties wanneer je overweegt om via Instagram te adverteren. AddMark zet een aantal mogelijkheden voor je op een rij:

- Instagram Stories: hierbij deel je video's of foto's voor 24 uur via een slideshow;
- Video- en fotoadvertenties: bij deze vorm van adverteren ben je zichtbaar in het overzicht van Instagram;
- Carrouseladvertentie: hierbij plaats je meerdere foto's en video's in één advertentie;
- Reels: via deze advertentievorm wordt er gepersonaliseerde content getoond op basis van interesses.

Adverteren op Instagram kan dus op allerlei manieren! AddMark vertelt je graag meer over de mogelijkheden van social media advertising in een persoonlijk gesprek.

addmark-instagram-advertenties

De voordelen van adverteren op Instagram

Na het vastleggen van een marketingstrategie kan je direct aan de slag met Instagram advertenties. Wat dit je oplevert?

- Je spreekt een gigantische groep nieuwe mensen aan;
- Je werkt op een visuele manier aan de naamsbekendheid van je bedrijf;
- Je genereert meer verkeer naar je website;
- Je schotels bezoekers een consistente merkbeleving voor;
- Je zorgt voor meer interactie met je doelgroep;

Kortom: Instagram advertising is beslist een interessante optie om je marketingactiviteiten verder uit te breiden!

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Resultaatgericht adverteren via Instagram? Neem contact op met AddMark!

AddMark is een online marketing bureau en gespecialiseerd in social media marketing. Dit betekent dat we de kennis en ervaring in huis hebben om marketingcampagnes te starten via de verschillende social media platformen. Daarom nodigen we je graag uit om in gesprek te gaan met een van onze specialisten. Samen met jou gaan we op zoek naar hoe social media een bijdrage kan leveren aan het succes van je website.

Afspraak maken →