LinkedIn Adverteren

LinkedIn Adverteren

Doe je uitsluitend zaken met bedrijven? Start een b2b-campagne op LinkedIn! Het is een effectieve manier om je boodschap te verspreiden, vooral wanneer jouw onderneming zich richt op de zakelijke markt. Social media advertising wordt steeds belangrijker in het aantrekken van leads en dus zijn we bij AddMark groot voorstander van adverteren op LinkedIn. Wil je starten met LinkedIn adverteren, maar heb je geen idee hoe dit platform werkt? Wij nemen je bij de hand en leggen je uit hoe je succesvol reclame bedrijft op LinkedIn.

addmark-linkedin-adverteren

Waarom adverteren op LinkedIn?

LinkedIn is voor bedrijven minstens zo interessant als Facebook. We geven je vijf redenen waarom LinkedIn adverteren zinvol is voor jouw marketingcampagnes:

1. LinkedIn biedt een unieke mogelijkheid om je zakelijke doelgroep te bereiken;
2. Via dit platform kan je je richten op een specifieke doelgroep;
3. Iedere LinkedIn campagne is meetbaar en dus is duidelijk wat het je oplevert;
4. LinkedIn is zeer geschikt voor remarketingcampagnes;
5. LinkedIn is goed voor je naamsbekendheid en je bouwt structureel aan het professionele imago van je bedrijf.

Waar moet een LinkedIn campagne aan voldoen?

LinkedIn is dus een essentieel platform voor de zakelijke markt. Naast het uitbreiden van je zakelijke netwerk, is het ook mogelijk om advertenties aan te maken. De ideale klanten op LinkedIn bereik je via LinkedIn Ads. Via video-, display- en tekstadvertenties werk je aan je naamsbekendheid en promoot je producten en diensten. Het is belangrijk dat vooraf de doelen van je campagne duidelijk zijn. Ben je op zoek naar meer naamsbekendheid, wil je relevante leads aantrekken of ga je juist voor een betere conversie? Definieer vervolgens je doelgroep en maak een advertentie die perfect aansluit op je campagnedoelen.

addmark-linkedin-advertenties

Hoe start je met advertenties op LinkedIn?

Wil je succesvol van start met een LinkedIn campagne? Zorg dat je beschikt over een account op LinkedIn én maak een eigen bedrijfspagina aan. Voel jij je niet op je gemak in de wereld van social media of heb je een steuntje in de rug nodig bij het maken van advertenties op LinkedIn? Bouw aan resultaatgerichte campagnes met de support van AddMark. Het opstellen van een LinkedIn campagne en het meten van resultaten kan je volledig aan ons toevertrouwen. Dankzij onze kennis en expertise weten we ook jouw campagnes op LinkedIn rendabel te maken! Laten we vooral eens een kopje koffie met elkaar drinken!

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Boek succes met LinkedIn adverteren dankzij AddMark!

Met je bedrijf groeien op social media en een nieuwe zakelijke doelgroep aanboren? Dan zit je op LinkedIn helemaal goed! Naast adverteren op LinkedIn behoort ook Facebook adverteren tot de mogelijkheden. AddMark switcht moeiteloos van LinkedIn naar Facebook, want in de socialmediavijver voelen we ons als een vis in het water. Start daarom met adverteren op LinkedIn en andere platformen en benut de expertise van onze specialisten!

Afspraak maken →