Local SEO

Local SEO

Wil je online beter gevonden worden door je doelgroep? Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is er niet alleen als je landelijk of internationaal opereert. Lokale SEO is namelijk onmisbaar voor iedere onderneming waarbij de focus ligt op de lokale doelgroep. Consumenten en bedrijven zoek vaak specifiek naar bedrijven in hun eigen regio en daar kan jij handig op inspelen met local SEO. Bovendien krijgen lokale adverteerders steeds vaker voorrang door zoekmachines. Waarom is lokale SEO optimalisatie door AddMark nog meer een goed idee?

addmark-local-seo

Wat is local SEO?

Bij lokale SEO maak je je website beter vindbaar op lokale zoekwoorden. Veel mensen zoeken op trefwoorden in combinatie met 'in de buurt' of 'dichtbij'. Daarnaast wordt er vaak een plaatsnaam ingetikt via de zoekmachines Google en Bing. Hier kan je met local SEO op inspelen door je website te optimaliseren voor de regio waar je actief bent. Verder is ook een Google Mijn Bedrijf-account belangrijk, want hiermee toont bijvoorbeeld Google jouw relevante bedrijfsinformatie. Bezoekers of klanten van je bedrijf kunnen er reviews achterlaten waarmee je ook de betrouwbaarheid van je onderneming laat zien.

Wat zijn de voordelen van lokaal gevonden worden?

Lokale SEO marketing is om diverse redenen interessant. Waarom loont het om met lokale SEO aan de slag te gaan?

1. Bijna de helft van alle zoekopdrachten heeft een lokale intentie;
2. Je bedrijf is altijd prominent aanwezig binnen de zoekresultaten;
3. Je wordt beter zichtbaar in Google en dankzij Google Mijn Bedrijf ook in Google Maps;
4. Bij een verbeterde lokale zichtbaarheid trek je meer online en offline klanten aan;
5. Voor bedrijven met een fysieke locatie is lokale SEO een onmisbare manier om zich ook online te profileren.

addmark-zoekmachine-lokale-seo

Word lokaal gevonden door je doelgroep

Wil je dat jouw bedrijf opvalt in de lokale zoekresultaten? Verbeter je lokale zichtbaarheid door aan de slag te gaan met lokale SEO. De locatie krijgt van Google door zoekopdrachten vanaf verschillende (mobiele) locaties een steeds prominentere rol. Voor je lokale vindbaarheid is Google Mijn Bedrijf essentieel, maar ook je websitecontent dient hierop te worden aangepast. Zorg daarom dat alle informatie up-to-date is en start met een lokaal zoekwoordenonderzoek. Dit is noodzakelijk voor het uitstippelen van een SEO-strategie. Ben je niet thuis in deze materie? AddMark helpt jou om grip te krijgen op je lokale vindbaarheid.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Lokaal gevonden worden? AddMark maakt jouw bedrijf zichtbaar!

Is een lokale doorbraak tot nu toe uitgebleven, maar is het je wens om lokale SEO in te zetten voor je website en bedrijf? Schakel AddMark in om te helpen bij een verbeterde lokale zichtbaarheid. Naast Google Mijn Bedrijf besteden we ook aandacht aan lokale SEO-content. Maak je website klaar voor de toekomst en benut alle mogelijkheden die lokale SEO je biedt. AddMark denkt graag met je mee, dus neem vooral contact met ons op!

Afspraak maken →