Strategie

Strategie

Hoe je maximale resultaten behaalt in jouw bedrijf? Dat valt en staat met een goed uitgedachte strategie. De afgelopen jaren heeft alles in de digitale wereld zich in een rap tempo ontwikkeld en dit zal de aankomende jaren niet veranderen. Het is daarom van groot belang dat je als bedrijf een goed uitgedacht digitale strategie hebt. Met een goede strategie is het duidelijk welke doelen er behaalt moeten worden, hoe dat moet gebeuren en wanneer.

addmark-strategie-1

Een gedegen strategie

Een goede strategie begint bij een fundering. Om een sterke strategie neer te zetten is het belangrijk om vanuit een gezamenlijk vertrekpunt te starten. Hiervoor maken we gebruik van modellen, uitvoering van analyses, creatie van buyer persona en het inzichtelijk maken van doelstellingen.

Het gezamenlijke vertrekpunt wordt bepaald tijdens de eerste strategiesessie waarbij we met de juiste stakeholders de basis leggen.

addmark-webanalytics-1

De basis voor digitale groei

Een goede strategie is must! Keuzes op strategisch gebied zijn bepalend voor de toekomst van je bedrijf. 

De fundering legt de basis om de strategie te bepalen. Met het strategisch gebruik van matrixen, inzicht in de customer journey en de SMART doelen bepalen we de juiste richting.

Soorten strategieën

Contentstrategie

Social media strategie

CRM strategie

Marketingstrategie

Inbound marketing strategie

Bedrijfsstrategie

carel-call-to-action

Een strategie als fundering

Maak kennis met AddMark en we gaan graag in gesprek om een doordachte strategie neer te leggen voor jouw bedrijf.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Carel

Afspraak maken →