Strategie

Strategie

Hoe je maximale resultaten behaalt in jouw bedrijf? Dat valt en staat met een goed uitgedachte strategie. De afgelopen jaren heeft alles in de digitale wereld zich in een rap tempo ontwikkeld en dit zal de aankomende jaren niet veranderen. Het is daarom van groot belang dat je als bedrijf een goed uitgedacht digitale strategie hebt. Met een goede strategie is het duidelijk welke doelen er behaalt moeten worden, hoe dat moet gebeuren en wanneer.

addmark-strategie-1

Een gedegen strategie

Een goede strategie begint bij een fundering. Om een sterke strategie neer te zetten is het belangrijk om vanuit een gezamenlijk vertrekpunt te starten. Hiervoor maken we gebruik van modellen, uitvoering van analyses, creatie van buyer persona en het inzichtelijk maken van doelstellingen.

Het gezamenlijke vertrekpunt wordt bepaald tijdens de eerste strategiesessie waarbij we met de juiste stakeholders de basis leggen.

addmark-webanalytics-1

De basis voor digitale groei

Een goede strategie is must! Keuzes op strategisch gebied zijn bepalend voor de toekomst van je bedrijf. 

De fundering legt de basis om de strategie te bepalen. Met het strategisch gebruik van matrixen, inzicht in de customer journey en de SMART doelen bepalen we de juiste richting.

Soorten strategieën

Contentstrategie

Social media strategie

CRM strategie

Marketingstrategie

Inbound marketing strategie

Bedrijfsstrategie

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Een strategie als fundering

Maak kennis met AddMark en we gaan graag in gesprek om een doordachte strategie neer te leggen voor jouw bedrijf.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Carel

Afspraak maken →