Website ontwikkeling

Website ontwikkeling

Een website moet uniek, vindbaar en gericht zijn op de gebruiker. Bij AddMark zorgen we voor een website die past binnen jouw huisstijl en voldoet aan jouw wensen. In combinatie met onze eigen hosting en domeinregistratie, zorgen wij ervoor dat jouw website up-to-date blijft!

addmark-content-creatie

Regel de fundering van je website

AddMark zorgt voor een goede fundering van je website Dit door middel van een goede hosting en een geschikte domeinnaam met de juiste extensies.

Door de hosting via onze eigen servers te verzorgen, dragen we zorg voor een website die altijd up-to-date is. Hiernaast zorgen we voor een passende domeinnaam met de extensies die gewenst zijn. Wanneer dit geregeld is, kan het bouwen van de website beginnen!

De stappen voor het ontwikkelen van een doelgerichte website

Bepaal je doel

Samen bepalen we wat je wilt bereiken met je website. Wil je leads binnenhalen op je website? Of wil je direct verkopen realiseren met een webshop? Dit is belangrijk om te weten voordat we de website gaan ontwikkelen.

Zorg voor de juiste uitstraling

Naast de inhoud van je website is het ook belangrijk dat je website de juiste uitstraling heeft. Hierbij moet rekening gehouden worden met witruimtes, foto's, kleuren en blokken. Dit bepaalt de leesbaarheid van je website. 

Maak gebruik van een goed CMS

De kracht van je website zit ook voor een deel in het CMS dat je kiest. In het CMS maak je het design van de website. Ga voor een volledig gepersonaliseerde website in het HubSpot CMS of ga voor een opensource database met plugins in Wordpress.

SEO ready

Na het ontwikkelen van je website is het belangrijk dat je website ook goed vindbaar is in de zoekmachines. Dit doe je door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Hierbij zorg je ervoor dat zowel je content als het technische stuk van je website SEO ready is.

addmark-hubspot

Bereik je doelgroep met zoekmachine optimalisatie

Als de basis van de website staat, is het belangrijk om te gaan kijken naar de inhoud van je website. Met goede SEO-teksten en de juiste technische optimalisaties verschijnt je website hoger in de zoekmachines. 

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Op zoek naar een nieuwe website?

AddMark helpt je graag met het ontwikkelen van een nieuwe website. Wij geven ook graag advies over de juiste doelstellingen, uitstraling en de keuze van het CMS.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →