Responsieve Website

Responsieve Website

 

Het gebruik van mobiel internet neemt fors toe en dus worden er steeds aankopen gedaan via de smartphone of tablet. Navigeren mensen op hun mobiele telefoon naar jouw website, maar haken ze af vanwege een verouderd webdesign en een verminderde gebruiksvriendelijkheid? AddMark is specialist websiteontwikkeling en helpt je graag aan een responsive website. Dit betekent dat jouw website zich aanpast aan het scherm van het apparaat dat een websitebezoeker gebruikt. Op die manier bereik je een groter publiek en werk je aan een professionele uitstraling van je bedrijf. Wat zijn nog meer voordelen van een responsive website laten bouwen?

AddMark-Responsieve-Website

Wat is een responsive website?

Een responsive website is dus goed leesbaar op alle apparaten. Je geniet als ondernemer van een gebruiksvriendelijke website op een desktop, tablet en smartphone! Websitebezoekers hoeven niet langer in te zoomen om teksten en afbeeldingen te kunnen bekijken. Juist omdat steeds meer mensen via hun telefoon of tablet op zoek gaan naar informatie, is het belangrijk om je website responsive te maken. Is jouw website niet responsive, dan is er een reële kans dat bezoekers afhaken. Streef daarom naar een gebruiksvriendelijke website om potentiële klanten binnen te halen en hun aandacht vast te houden. Hoe langer bezoekers op je website blijven, hoe groter de kans dat je ze over de streep trekt.

Wat zijn de voordelen van een responsive website maken?

Een website responsive maken is dus een uitstekende manier om je conversie te verbeteren. Wat zijn nog meer voordelen van een responsive website maken?

1. Een responsive website verschijnt hoger in de zoekresultaten van Google en Bing;
2. Je bent altijd zeker van een consistent design op alle apparaten;
3. Met een responsieve website bedien je iedere gebruiker op maat;
4. Webpagina's gebruiken altijd dezelfde URL (adres van een webpagina) en dit maakt het delen van content eenvoudiger;
5. Je hoeft slechts één versie van je website te bouwen die voor iedereen toegankelijk is en dit levert je een aantrekkelijke kostenbesparing op.

AddMark-Website-Bouwen

Waarom een responsive website laten bouwen door AddMark?

Gaat je voorkeur uit naar een website die zich aanpast aan de beeldschermresolutie van de gebruiker? Laat een responsive website maken door het team van AddMark! Waarom je dit aan ons toevertrouwt?

- Wij zijn een allround marketingbureau en ontwerpen daarom een website die perfect aansluit op jouw huisstijl;
- Wij verzekeren je van eigen hosting en domeinregistratie en dus is jouw website altijd up-to-date;
- Wij maken je website goed vindbaar voor de zoekmachines en werken samen met jou aan zoekmachineoptimalisatie;
- Wij worden gedreven door groei en helpen ook jou dankzij onze kennis en ervaring aan een responsive webdesign!

Website responsive maken? Bel AddMark!

Een responsive website laten bouwen voor een nieuw bedrijf? Of heb je al een website die je responsive wilt maken? Wij bouwen of optimaliseren je website tegen een concurrerende prijs. Grijp daarom je kans en neem vandaag nog contact met ons op voor het laten maken van een responsive website!

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Webwinkel laten maken? AddMark laat jouw merk groeien!

Naast je bestaande baan een webshop starten? Heeft je huidige webwinkel een update nodig? Wat jouw missie ook is, AddMark is jouw ideale partner in het bouwen of optimaliseren van een webwinkel. Wat het kost om een webshop te laten? We sturen je graag een vrijblijvende offerte toe. Geld verdienen met je passie? Wacht niet langer, maar doe wat je écht leuk vindt! Wij staan je graag bij!

Afspraak maken →