Feedmanagement

Feedmanagement

De groei van je webshop stimuleren? Dit doe je met behulp van feed management. Hierbij is je productfeed geoptimaliseerd en geschikt voor verschillende onlinemarketingkanalen. Denk aan Google Shopping, maar ook Google Ads en Microsoft Advertising. Je wilt dat de producten uit je webshop goed worden vertoond zónder dat je allerlei zaken handmatig moet invoeren en optimaliseren. Daarom is feedmanagement essentieel. Heb je geen idee hoe je dit aanpakt? AddMark is jouw ideale data feed manager en komt met plezier in actie voor jouw onderneming.

addmark-feedmanagement

Wat is feed management?

Met feedmanagement genereer je extra verkeer naar je website of webshop. Het is een onmisbaar onderdeel in je marketingcampagne, want je organiseert je productinformatie. Met de juiste tools is je productfeed te optimaliseren met als doel betere resultaten te behalen. Hoe meer bereik je genereert met je productassortiment, hoe groter de kans dat bezoekers uiteindelijk klanten worden. Het is daarom belangrijk om productfeed goed te onderhouden, want het levert een belangrijke bijdrage aan een positieve ranking in onlinemarketingcampagnes.

Waarom je een feed management tool nodig hebt

Feed management is om meerdere redenen essentieel. AddMark zet de belangrijkste voordelen op een rij:

1. Goede feed trekt meer bezoekers naar je website;
2. Bewerkingen zijn snel door te voeren zónder dat je een webdeveloper nodig hebt;
3. Producten die je verkoopt zijn aan te bieden op meer dan honderd kanalen;
4. Veel handmatig werk is te voorkomen omdat je alles via één platform beheert;
5. Je webshop is eenvoudig te koppelen aan vergelijkingswebsites, onlinemarktplaatsen en affiliateplatformen.

addmark-affiliate-marketing-feedmanagement

Hoe start je met feedmanagement?

Heb je een webshop met een groot assortiment? Dan is het beslist aan te raden om gebruik te maken van een data feed manager. Goede productfeed maakt dat je je producten snel kan presenteren via talloze kanalen. Breid daarom uit naar nieuwe kanalen door de hulp in te schakelen van AddMark. Wij zijn gericht op groei en dragen graag ons steentje bij aan meer leads en een hogere conversie. Dit doen we op allerlei manieren en feed management hoort daar ook bij. Wij richten je productfeed zo in dat het perfect aansluit op de kanalen waar je het naartoe wilt pushen.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Schakel AddMark in als jouw data feed manager

Ligt feedmanagement niet in jouw straatje, maar wil je wel maximale voordelen halen uit je webshop? Laat het zware werk over aan een specialist en ontdek de meerwaarde van onlinemarketingbureau AddMark. Dankzij onze aanpak trek je meer relevante bezoekers naar je website en verbeter je het rendement van je onlinemarketingcampagnes. Wij optimaliseren je productfeed voor ieder kanaal zodat het naadloos aansluit op elke specifieke doelgroep. Kortom: plan een vrijblijvend gesprek in met een van onze onlinespecialisten en ontdek wat AddMark voor jou kan betekenen!

Afspraak maken →