Content Audit

Content Audit

Weet jij hoe de content op je website presteert? Heb je enig idee wat de gebruikerservaring van websitebezoekers is en hoe je presteert in de onlinezoekmachines? Continu kwaliteit leveren aan je doelgroep doe je met behulp van een content audit. Op die manier krijg je inzicht in hoe je content scoort en ontvang je allerlei suggesties om verbeteringen door te voeren. AddMark is als onlinemarketingbureau thuis in de wereld van content en maakt graag een analyse van alle content op je website. Met als doel: meer succes in de digitale wereld!

addmark-content-audit

Waarom een content audit?

Een content audit voer je uit bij het analyseren van alle content op je website. Je onderzoekt de inhoud van de content, maar je kijkt ook naar het gebruik van zoekwoorden en de kwaliteit van alle content. Daarnaast achterhaal je hoe je content scoort in de zoekmachines. Een content audit is een uitkomst om te weten hoe je website presteert, maar is ook cruciaal wanneer je volop bezig bent met contentmarketing. Wil jij niet onder maat presteren met alle content die je de wereld laat zien? Laat AddMark je helpen!

Wat levert een content audit je op?

Het uitvoeren van een content audit brengt allerlei positieve effecten met zich mee. Waarom heeft jouw bedrijf een check nodig?

1. Je krijgt inzicht welke content het meest in trek is bij je doelgroep;
2. Je identificeert slechte pagina's en content met als doel om ze te verbeteren;
3. Je werkt aan een betere website voor bezoekers en een hogere ranking in zoekmachines;
4. Je bouwt op een slimme manier aan het optimaliseren van je contentstrategie.

Wil je een goede content audit laten uitvoeren door een specialist? Meld je vooral bij AddMark!

addmark-content-marketing-audit

Hoe werkt een content audit bij AddMark?

Contentmarketing moet perfect aansluiten op de behoefte van je doelgroep. Daarom is het relevant te weten hoe je content scoort bij bezoekers en zoekmachines. AddMark biedt uitkomst bij het organiseren en analyseren van alle content die je publiceert. We onderzoeken ook de paginasnelheid van je webpagina's en hoe mobielvriendelijk je website is. De uitkomst van onze content audit leggen we aan je voor. We vertellen hoe je website ervoor staat en doen allerlei suggesties om verbeteringen door te voeren.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Bouw samen met AddMark aan het succes van je bedrijf

Wil je van toegevoegde waarde zijn voor je doelgroep en een gigantische voorsprong nemen ten opzichte van je concurrenten? Laat AddMark je een spiegel voorhouden en ontdek waar jouw winst ligt. We zijn specialist in onlinemarketing en helpen je graag op weg naar betere resultaten op het wereldwijde web. Dit resulteert namelijk in waardevolle leads en een hogere conversie. Ga daarom vrijblijvend met AddMark in gesprek en verbeter je positie online!

Afspraak maken →