Technische SEO analyse

Technische SEO analyse

Wil je weten hoe je huidige website er op technisch gebied aan toe is? Een technische SEO analyse is een slimme keuze. De techniek is namelijk hét fundament van je website en wordt beloond door Google. Bedrijven die aandacht besteden aan het verbeteren van hun websites zien dit daarom terug in een betere ranking. Om die reden is een technische SEO scan van je website een absolute aanrader. AddMark is jouw partner in crime en beschikt over alle tools om je website te optimaliseren.

addmark-zoekmachine-optimalisatie-technische-analyse

Wat is een technische SEO analyse?

Een technische SEO analyse geeft je inzicht in de huidige staat van je website. Veel SEO-tools zijn gratis en verschaffen je helaas niet alle gebreken omtrent SEO. Om die reden wil je een analyse die je aan de juiste inzichten helpt. Daarom laat je een check uitvoeren die kijkt naar de structuur van je website, maar ook de content van webpagina’s onder de loep neemt, de laadsnelheid, hoe je website is gebouwd en nog veel meer aspecten. Het doen van een technische SEO scan vraagt om de nodige expertise. En dat is precies de reden waarom je AddMark inschakelt.

Hoe belangrijk is een SEO technische analyse?

Met technische SEO verbeter jij je website zodat je websitepagina's sneller opvallen bij Google. Welke voordelen biedt een technische SEO check nog meer?

1. Het optimaliseert uiteindelijk de snelheid van je website;
2. Je krijgt tools aangereikt om je website gebruiksvriendelijker te maken;
3. Je website is goed te begrijpen voor de zoekmachines Google en Bing;
4. Zoekmachines geven de voorkeur aan beveiligde websites die up-to-date zijn.

Wil je een SEO technische analyse van je website? Meld je vooral bij AddMark!

addmark-zoekmachine-technische-seo-analyse

Wat doet AddMark bij een technische SEO scan?

Resultaten boeken met je website? Werk samen met een specialist aan de vindbaarheid en techniek van je website. AddMark is hét bureau om dit op te pakken. Wij komen in actie bij een technische SEO analyse van je website en reiken je tools aan om problemen snel en effectief aan te pakken. Door middel van een uitgebreide rapportage wordt snel duidelijk waar verbeterpunten liggen en wat er nodig is om je website optimaal te laten scoren in de onlinezoekmachines. Uiteraard kunnen we je ook helpen als het aankomt op contentmarketing.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Laat een technische SEO check doen door AddMark

AddMark heeft zich onder andere toegelegd op websiteontwikkeling en daar hoort ook SEO-optimalisatie bij. Daarom raden wij je aan áltijd een technische SEO analyse uit te voeren. Het is een uitstekende methode om je website beter onder de aandacht te brengen van je doelgroep. Geef jij je website de boost die het nodig heeft om ook op technisch vlak uitmuntend te scoren? Maak direct een afspraak met een SEO-professional van AddMark!

Afspraak maken →