Display advertising

Display advertising

Display advertising is dé manier om aandacht te trekken voor je merk en conversies te verbeteren. Display marketing brengt meerdere voordelen met zich mee die het zeker de moeite waard maken.

addmark-display-advertising

Wat zijn display advertenties?

Display adverteren is een advertentievorm waarbij gebruik gemaakt wordt van visueel aantrekkelijke en pakkende beelden. Met als doel brand awareness te creëren en websiteverkeer te realiseren.

Display advertenties bestaan vooral uit sprekende animaties, aantrekkelijke teksten en kleurrijke beelden. Met deze display banners kun je adverteren op websites, apps of Google partners afhankelijk van waar je doelgroep zich bevindt.

addmark-display-advertising

De ideale display banner

Je display advertentie moet de aandacht trekken. Dit doe je door gebruik te maken van kleurrijke beelden of animaties en pakkende teksten.

Om ervoor te zorgen dat de display content goed tot zijn recht komt kijk je naar de juiste banner formaten. Afhankelijk van het formaat banner dat je gaat inzetten voeg je content toe of laat je iets weg.
Wanneer je dit niet doet krijg je chaotische, drukke banners of worden de banners afgesneden of niet getoond. Onze designers bij AddMark sparren graag met jou over hoe jouw ideale banner eruit moet zien.

addmark-display-advertising

De kunst van display marketing

Bij display advertising is het belangrijk dat de advertentie visueel aantrekkelijk is en over een sterke boodschap beschikt.

Dit is echter niet het enige waar je op moet letten. Wanneer je een display campagne start is het belangrijk dat je gericht te werk gaat.

Een goed doordachte display campagne toont je banners op basis van de juiste doelgroep(en) en hun interesses. Ook kun je verschillende banners tonen in verschillende fasen van de customer journey zodat de display banners perfect aansluiten bij waar de doelgroep zich bevindt.

Meten is weten

Het effect van display advertising is gemakkelijk meetbaar. Dit is een groot voordeel, je weet zo welke display ad het best heeft gescoord en welke totaal geen effect heeft.
Deze bevindingen kun je meenemen naar je volgende display campagne, zo maak je deze nog succesvoller.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Display advertising inzetten voor jouw bedrijf?

Bij AddMark helpen we je graag bij het creëren van een succesvolle display campagne.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →