Dynamic Retargeting

Dynamic Retargeting

Wil je meer contactmomenten met je doelgroep door middel van gepersonaliseerde advertenties? Display retargeting is er om het aantal contactmomenten met eerdere bezoekers van je website uit te breiden. Dit vergroot de kans op een conversie, de afname van een product of dienst. Wil je mensen benaderen die je website in een eerder stadium hebben bezocht of winkelwagenverlaters stimuleren om alsnog tot aankoop over te gaan? Display retargeting is een effectieve manier om je doelgroep te overtuigen. Bovendien sta je er niet alleen voor, want je hebt onlinemarketingbureau AddMark aan je zijde!

addmark-display-dynamic-retargeting

Wat is display retargeting?

Display retargeting is een slimme manier om geïnteresseerde bezoekers opnieuw te bereiken. Je creëert waardevolle contactmomenten door middel van persoonlijke display advertenties. Je benadert dus mensen die al eerder interesse hebben getoond in een van jouw producten of diensten. Door je opnieuw tot ze te wenden met persoonlijke aanbiedingen, vergroot je de kans op een eventuele conversie. Het opzetten van een retargeting strategie is onder andere mogelijk via Google en sociale media. Hoe je dit doet? Je toont gepersonaliseerde displaybanners om ze alsnog over de streep te trekken.

Wat zijn de voordelen van dynamische retargeting?

Wil je een stap verder gaan dan display retargeting? Met dynamische retargeting toon je gepersonaliseerde boodschappen door middel van automatisch gegenereerde content. Welke voordelen dit oplevert?

- Je adverteert gericht met een boodschap die relevant is voor jouw doelgroep;
- Je verzekert websitebezoekers van een consistente merkbeleving;
- Je verstrekt mensen informatie die hen helpt bij het aankoopproces;
- Je advertenties sluiten beter aan op de intenties van de ontvangers;
- Je vergroot de omzet van je onderneming.

Wil je display advertising en retargeting inzetten voor jouw bedrijf of organisatie en op het juiste moment 'toeslaan' in de customer journey? AddMark helpt je graag op weg!

addmark-display-advertising-retargeting

Hoe start je met display retargeting?

Een dynamische retargeting strategie uitstippelen, maar heb je geen idee hoe je dat doet? Start een nieuwe campagne dankzij de expertise en support van AddMark. Ga niet zelf lopen tobben, maar laat ons team je helpen om de juiste resultaten te bereiken. Lukraak adverteren is geen goed idee, daarom is het belangrijk dat je doelen opstelt. Daarnaast moeten display banners mensen overtuigen om te klikken. En niet geheel belangrijk: je campagne moet meetbaar zijn. Op die manier is slim optimaliseren altijd mogelijk.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Starten met display advertising retargeting? Neem contact op met AddMark!

Zie je te veel mensen afhaken na een bezoek aan je website en wil je hier iets aan doen? AddMark is hét onlinemarketingbureau om mee samen te werken. Met een team van marketingspecialisten werken we iedere dag aan het online succes van je bedrijf, ook als het aankomt op display retargeting. Maak daarom geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze experts en haal verloren bezoekers snel en effectief terug naar je website!

Afspraak maken →