HubSpot Recruitment

HubSpot Recruitment

 

Run je een uitzendbureau of ben je actief als recruiter? Dan weet je ongetwijfeld hoe belangrijk het is om een goede relatie op te bouwen met kandidaten en opdrachtgevers. Binnen de uitzendbranche wordt daarom veel gewerkt met Applicant Tracking System (ATS). Met deze specifieke software probeer je het wervingsproces en de arbeidsbemiddeling tussen opdrachtgevers en kandidaten efficiënt te beheren. Het primaire doel is om vacatures en kandidaten bij elkaar te brengen. Toch kan je dit proces verbeteren door middel van een CRM-systeem (Customer Relationship Management). HubSpot voor recruitment is een uitstekend alternatief. AddMark legt uit hoe dit werkt.

AddMark-Hubspot-Recruitment

Wat is HubSpot recruitment?

HubSpot helpt je om op een snelle en effectieve manier kandidaten te bereiken voor openstaande vacatures. Op die manier versimpel je ook de stappen van het recruitmentproces. Een goed CRM-systeem maakt je dankzij zoekmachineoptimalisatie (SEO) bovendien beter vindbaar. Dit geldt ook voor de advertentiecampagnes in de zoekmachines (SEA). HubSpot voor recruitment is daarom een fantastisch systeem om in te zetten voor recruitment. Het is namelijk te gebruiken als ATS waardoor je probleemloos een relatie opbouwt met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Bij HubSpot draait alles om inbound marketing, een natuurlijke methode om je doelgroep te bereiken.

Hoe werkt HubSpot voor recruitment?

Het doel van HubSpot voor recruitment is om een vertrouwensrelatie op te bouwen met opdrachtgevers en kandidaten. Dit doe je vooral door het verspreiden van relevante content voor verschillende doelgroepen. Daarbij richt je je op bedrijven, maar ook op potentiële kandidaten en werknemers die op dit moment elders actief zijn. Natuurlijk wil je dat content bij de juiste groepen mensen terechtkomt. HubSpot is een fantastische tool om dit te realiseren. Hoe je dat doet en op welke manier je online goed vindbaar bent, daarvoor doe je een beroep op AddMark, een betrouwbare en gecertificeerde HubSpot-partner.

AddMark-Voordelen-Recruitment

Welke voordelen levert het op?

HubSpot voor recruitment levert de uitzendbranche allerlei interessante voordelen op. Waarom is HubSpot een beter alternatief voor een ATS-systeem?

- Met HubSpot komt je content altijd terecht bij de juiste doelgroep;
- Met HubSpot ben je als uitzendbureau beter vindbaar voor de zoekmachines;
- Adverteren via Google Ads is een snelle manier om de juiste kandidaten aan te trekken voor openstaande vacatures;
- Je betaalt bij Google Ads per klik op een advertentie. Is de juiste kandidaat gevonden? Dan is een campagne met één druk op de knop te beëindigen.

HubSpot levert dus ook een aantrekkelijke kostensparing op. Laat je daarom snel bijpraten door HubSpot-specialist AddMark.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

HubSpot voor recruitment inzetten? Ga succesvol van start met AddMark

Wil je HubSpot voor recruitment inzetten in plaats van ATS? Met een HubSpot CRM doe je een slimme investering die je hoe dan ook rendement oplevert. Met HubSpot regel jij je marketing-, sales- en serviceprocessen namelijk vanuit één systeem. Dankzij het optimaliseren van relevante data in een CRM-systeem zijn ook advertentiecampagnes en wervingsactiviteiten veel efficiënter en doelgericht. Kortom: zet HubSpot voor recruitment in en schakel AddMark in om dit CRM-systeem te integreren in je bedrijf.

Afspraak maken →