Content & Creatie

Content & Creatie

Het creatieve aspect van je marketingcampagnes zijn van cruciaal belang om de aandacht van je doelgroep te grijpen. Een goede strategie is de basis om je campagnes gericht in te zetten, maar content en creatie is de motor om de interactie te verhogen en de kosten te verlagen. Logischerwijs kan content en creatie niet zonder strategie én data en automation om succesvolle campagnes te realiseren.

addmark-content-marketing

Contentmarketing

Helaas… echt goede content komt niet vanzelf aanwaaien. Kwalitatieve content is erg belangrijk voor zowel het marketingtechnisch aspect van de website als de klantbeleving. Onze content creators helpen je graag bij het maken van pakkende content die opvalt bij jouw doelgroep.

Deze content maken wij

Copywriting

Video

Social media

Huisstijl

Offline uitingen

Branding

Huisstijl

Een huisstijl moet uniek, herkenbaar en passen bij jouw product of dienst. Onze designers zetten hun creatieve brein aan het werk en onze marketeers zetten hun datagedrevenheid in. Uiteindelijk zorgt deze unieke combinatie voor een passende huisstijl voor jouw bedrijf.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Content die jouw doelgroep aanspreekt

Krijg jij het niet voor elkaar om content te maken die je doelgroep aanspreekt? Maak kennis met AddMark. Onze creatievelingen gaan graag voor je aan de slag.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →