Hubspot Kosten

Hubspot Kosten

 

Ondernemen brengt ongelofelijk veel werk met zich mee. Slimme software bespaart je gigantisch veel werk. Marketing, sales en service binnen één systeem managen? HubSpot is een fantastische tool en probleemloos te integreren met andere software. Wil jij bedrijfsgroei realiseren met HubSpot? Maak deze slimme tool tot hét centrale punt van je organisatie en boek opvallende resultaten. Wat de HubSpot kosten zijn voor jouw organisatie? AddMark legt je uit hoe het werkt.

AddMark-HubSpot

Wat is HubSpot?

HubSpot is een marketing- en salesplatform dat bedrijven helpt om te groeien. Hierbij draait het vooral om inbound marketing. Met deze marketingstrategie breng jij je merk, product of dienst op een natuurlijke wijze onder de aandacht bij je doelgroep. Het genereren van kwalitatieve leads en die omzetten naar klanten, dát is de grootste uitdaging. Door het delen van aansprekende en relevante informatie bouw je een vertrouwensrelatie op met potentiële klanten en dit leidt tot een verbeterde conversie. HubSpot is dus een krachtige totaaloplossing en biedt mogelijkheden voor SEO, bloggen en klantrelatiebeheer. Maar hoe zit dat met de HubSpot prijzen?

Wat zijn de HubSpot kosten?

HubSpot biedt bedrijven en organisaties de keuze uit een viertal pakketten voor Sales, Marketing, Service, CMS en Operations: Free, Starter, Professional en Enterprise. Free is gratis, voor een upgrades betaal je een bepaald bedrag per maand. Dit bestaat uit vaste en variabele kosten. De modules Sales, Marketing, Service, CMS en Operations zijn individueel af te nemen, maar je kunt ook kiezen voor een compleet pakket. HubSpot CRM is áltijd gratis. Wat HubSpot je uiteindelijk kost, is afhankelijk van wat je nodig hebt en gebruikt. Daarom is samenwerken met een HubSpot-specialist een uitstekend idee. Op die manier houd je perfect grip op de kosten!

AddMark Investering HubSpot

Waarom een investering in HubSpot zich altijd terugverdient

Waar HubSpot prijzen je in eerste instantie misschien doen duizelen, is het ook relevant om te onderzoeken wat een investering je concreet oplevert. AddMark benoemt een aantal voordelen:

- Je gebruikt slechts één tool voor allerlei bedrijfsactiviteiten;
- Je bespaart enorm veel tijd en geld door vervolgstappen te automatiseren;
- Je wordt dankzij HubSpot beter gevonden in Google en andere zoekmachines;
- Je start gratis en je kiest pas voor een upgrade zodra jouw onderneming daar behoefte aan heeft!

Met een HubSpot-partner verzeker jij je van een efficiënter commercieel proces. Werk daarom samen met AddMark aan de groei van je bedrijf!

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

HubSpot inzetten voor je bedrijf? Neem contact op met AddMark!

Wil je meer weten over de kostenstructuur van HubSpot en inzichtelijk krijgen wat het rendement is van deze tool voor jouw onderneming? AddMark vertelt je graag alles over de HubSpot kosten en wat een samenwerking met onze marketeers jou oplevert. Uiteraard zijn we altijd transparant over ons eigen verdienmodel en dus weet je met AddMark altijd waar je aan toe bent. Kortom: plan een call bij een van onze marketeers en laat ons jou helpen!

Afspraak maken →