HubSpot Marketing

HubSpot Marketing

De Hubspot marketing hub bevat alle marketingtools die je nodig hebt om jouw inbound marketingstrategie succesvol uit te voeren. De marketingafdeling zal sneller en effectiever werken. Beter resultaat dankzij een positieve ROI via marketingcampagnes.

addmark-hubspot

Inbound marketing met HubSpot marketing hub

In de huidige digitale wereld heeft de klant veel macht. Ze kunnen overal informatie vandaan halen, op ieder moment van de dag.

Het is daarom belangrijk dat je als bedrijf zichtbaar bent én bijdraagt tijdens de zoektocht van jouw potentiele klant. Door gebruik te maken van de HubSpot marketing hub heb je alle marketingtools bij de hand en werk je vanuit één systeem. De data wordt real time gesynchroniseerd en hiermee verkrijg je de juiste inzichten om op het juiste moment zichtbaar te zijn met content die aansluit op de doelgroep.

Marketingtools

Met HubSpot marketing hub zorg je voor groei. Het marketing team werkt vanuit één systeem aan marketing optimalisaties. Lead generation is een belangrijk onderdeel en met behulp van automatisering, segmentatie en personalisatie til je de marketing naar een hoger niveau. Processen worden geoptimaliseerd waardoor nieuwe leads op het juiste moment worden opgevolgd door het sales team met als uiteindelijke doel omzet.

Belangrijkste HubSpot marketing hub functionaliteiten:

 • CRM
 • Advertising
 • Email marketing
 • Social media planning & monitoring
 • Website CMS: blog, landingspagina’s en webpagina’s
 • SEO
 • Marketing automatiseringen
 • Dashboarding
 • Workflows
 • Lead nurturing
 • Lead scoring
 • Formulieren
 • CTA's
 • Buyer persona’s
addmark-marketing-automation

Marketing segmentatie met HubSpot

Binnen het CRM van HubSpot wordt alle informatie over contactpersonen en bedrijven verzamelt. Denk bijvoorbeeld aan de naam en het emailadres, maar ook de activiteiten die hebben plaatsgevonden per contactpersoon. Gegevens uit het CRM kun je gebruiken om contacten en/of bedrijven te segmenteren. Binnen HubSpot is het mogelijk om actieve en statische lijsten aan te maken op basis van verschillende filters. Dé manier om je marketing optimaal in te zetten. Zo bereik je de juiste doelgroep met relevante content.  

Marketingoptimalisatie met data en automatisering

Doordat HubSpot gekoppeld is met alle marketingkanalen die worden ingezet verzamel je nauwkeurig alle data. Deze data is belangrijk om precies door te meten hoe de marketingcampagnes presteren. Deze inzichten zorgen er vervolgens weer voor dat je optimalisaties kunt doorvoeren en workflows kunt bouwen. Met HubSpot workflows is het mogelijk om marketing te automatiseren en op basis van triggers gepersonaliseerde content te tonen aan contactpersonen uit het CRM. Het doel is om een betekenisvolle relatie op te bouwen. Daarnaast maken automatiseringen het mogelijk om de marketing flink op te schalen. Zo verhoog je dus de effectiviteit van marketingcampagnes en productiviteit van het marketing team.

Image download_InSocial-01

Kosten per lead 50% lager met HubSpot en Google Ads

Digitale groei is belangrijk bij Insocial en mede hierdoor is de keuze gemaakt om over te stappen van Salesforce naar HubSpot en zo de marketing naar een hoger level te trekken. Na de onboarding en het juist neerzetten van alle data moest deze data verrijkt en tegelijkertijd ook gebruikt worden om campagnes te optimaliseren.

Data & automation om marketing te optimaliseren:

 • Kosten per lead 50% lager
 • Koppeling tussen HubSpot en Google ads
 • Juiste data met lifecycle stages
Succesverhaal Insocial

HubSpot Marketing Hub prijzen

De marketing hub van HubSpot is beschikbaar binnen verschillende abonnementsprijzen. Er is een gratis variant met basis tools en drie betaalde abonnementen. Afhankelijk van de tools die je wilt gebruiken en het aantal marketing contacten die je wilt benaderen is er een passend abonnement. Zo kun je snel aan de slag met HubSpot en is het daarnaast mogelijk om makkelijk op te schalen.

Voor de volledige prijslijst kan je terecht op de HubSpot pricing pagina.

Benieuwd wat voor rendement je met HubSpot Marketing kan behalen?

Bereken gratis je ROI

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Benieuwd naar HubSpot Marketing?

AddMark helpt je graag bij het optimaal inzetten van HubSpot Marketing Hub voor jouw bedrijf.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →