Facebook Adverteren

Facebook Adverteren

Facebook is een populair socialmediaplatform. Dagelijks zijn er miljoenen mensen actief op dit platform en daar kan jij als ondernemer handig op inspringen. Op Facebook adverteren is ook mogelijk met een beperkt budget. Er zijn dus voldoende mogelijkheden zijn voor zzp'ers, maar ook het mkb heeft er baat bij. Hoe adverteren op Facebook? Er zijn verschillende manieren om je doelgroep via Facebook advertenties te bereiken en daarom legt AddMark je graag uit hoe je succesvol een onlinemarketingcampagne start op Facebook.

addmark-facebook-adverteren

Waarom adverteren op Facebook?

Er zijn allerlei manieren om je bedrijf op social media onder de aandacht brengen van je doelgroep. Facebook is hier een goed voorbeeld van. Het is dé manier om een nieuwe doelgroep aan te boren, maar het platform wordt ook ingezet om personen te bereiken die in het verleden je website al eens hebben bezocht. Facebookadvertenties zijn inzetbaar voor verschillende doelstellingen: verkeer naar je website genereren, werken aan je naamsbekendheid of mensen binnen een specifieke doelgroep bereiken. Geen idee hoe Facebook adverteren werkt? AddMark is thuis in de wereld van social media advertising en biedt uitkomst!

Hoe werkt adverteren via Facebook?

Adverteren op Facebook doe je met behulp van een advertentiemanager. Je stelt de doelen vast van je marketingcampagne voor je start met het opstellen van Facebookadvertenties. Wil je meer naamsbekendheid of misschien juist mensen stimuleren om een aankoop bij je te doen? Zodra je doelen duidelijk zijn, bepaal je wie je doelgroep is. Hierbij voer je allerlei relevante informatie in zoals geslacht, leeftijdscategorie, woonplaats en interesses. Vervolgens stel je een advertentie op waarin je bezoekers stimuleert om tot actie over te gaan. Dankzij social media beheer van AddMark zijn al je Facebook campagnes eenvoudig te beheren.

addmark-social-media-facebook-adverteren

De belangrijkste voordelen van een campagne op Facebook

Benieuwd waarom het loont om op Facebook actief te zijn met advertentiecampagnes? AddMark zet de voordelen van Facebook adverteren op een rij:

- Facebook adverteren is geschikt voor meerdere doelstellingen;
- Facebook Advertising is relatief goedkoop en daarom geschikt voor veel bedrijven;
- Dankzij remarketing bereik je ook mensen die al eerder met je website in aanraking zijn geweest;
- Je kiest uit een groot aantal Facebookadvertenties: afbeeldingen, carrouseladvertenties en videoadvertenties;
- Er zijn verschillende locaties om je advertenties te plaatsen.

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Start je eerste campagne op Facebook en laat AddMark je hierbij ondersteunen!

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Hulp nodig bij Facebook campagne maken? Maak een afspraak met AddMark!

Heb je hulp nodig bij het opzetten van een Facebook campagne of wil je Facebook advertentie beheer uitbesteden aan een specialist? Maak het jezelf niet onnodig lastig, maar ontdek wat AddMark voor je kan betekenen. We zijn gespecialiseerd in online marketing en weten alles over adverteren op Facebook. Daarom kan je altijd rekenen op een effectieve aanpak voor de allerbeste resultaten!

Afspraak maken →