Bing Shopping

Bing Shopping

Adverteer je al met productadvertenties in Google? Dit is ook mogelijk in Bing, de zoekmachine van Microsoft! Het marktaandeel van Bing ligt fors lager dan Google, toch boor je met de zoekmachine een nieuwe doelgroep aan. Je focus ligt namelijk op potentiële klanten die geen gebruikmaken van Google voor hun zoekopdrachten. Dankzij foto's vallen je advertenties beslist op. Wil jij ook klanten bereiken via Bing en doe je dit graag met hulp van een expert? AddMark een enthousiast onlinemarketingbureau voor ondernemers. Wij helpen je graag aan meer omzet via Bing!

addmark-zoekmachine-bing-shopping

Wat is Bing Shopping?

Bing Shopping Ads zijn productadvertenties met gedetailleerde productinformatie zoals producten, merken, prijzen en afbeeldingen. Shopping Ads worden bovenaan een pagina vertoond. Bing werkt in grote lijnen hetzelfde als Google Ads. Beide zoekmachines kijken namelijk naar kwaliteitsscores en costs per click (CPC). Een Google Ads campagne is bovendien probleemloos te importeren naar Bing. Verder zijn de kosten om via Bing te adverteren een stuk lager dan bij Google Ads. Kortom: Bing Shopping is een interessante aanvulling op je advertenties in Google!

Hoe werkt Bing Ads Shopping?

Via Bing adverteren is dus een interessante manier om nieuwe klanten aan te trekken voor je bedrijf. De productadvertenties verstrekken waardevolle informatie aan mensen die op zoek zijn naar specifieke producten en hun speurtocht starten via Bing. Door het klikken op de productadvertentie komen bezoekers terecht op je website. Hoe je daadwerkelijk resultaten boekt? Importeer je producten vanuit Google Shopping naar Bing Ads. Ben je niet thuis in de onlinemarketing en schakel je daarom het liefst een expert in? Een uitstekende reden om kennis te maken met de expertise van AddMark. Wij komen met plezier voor jou in actie!

addmark-zoekmachine-adverteren-bing-shopping

Hoe start je met Bing Shopping?

Een Bing Shopping campagne starten? Adverteren via Bing doe je samen met AddMark. Bing is ná Google de grootste zoekmachine in Nederland en is daarom een interessante aanvulling op je Google Ads campagne. Adverteer vooral in beide zoekmachines om je zichtbaarheid online te vergroten. Bing is de standaardzoekmachine op laptops, tablets en smartphones van Microsoft en dat moet je optimaal benutten. Wil je aan de slag met Microsoft Ads en is er budget? Haal rendement uit je investering door samen te werken met het enthousiaste team van AddMark.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Boek resultaten met AddMark

Wil je nieuwe kansen maximaal benutten en ben je benieuwd welke mogelijkheden de digitale wereld biedt voor jouw website? Start met adverteren via Bing en laat je niet langer de kaas van het brood eten. Wees je concurrentie een stap voor door ook Bing Ads een eerlijke kans te geven. Interessant gegeven: de conversiepercentages een stuk hoger dan bij Google Ads! Nieuwsgierig naar de resultaten die ons onlinemarketingbureau boekt? Neem vooral contact op, dan vertellen we je alles over hoe wij je bedrijf in de picture zetten!

Afspraak maken →