Linkbuilding

Linkbuilding

Linkbuilding is onlosmakelijk verbonden met zoekmachineoptimalisatie. Sterker, het is onderdeel van je marketingstrategie en draagt hoe dan ook bij aan het realiseren van onlinegroei. Wil je een stabiele positie bereiken in de onlinezoekmachines en je concurrentie verslaan? Bouw samen met AddMark aan een kwalitatief backlinkprofiel en trek meer bezoekers naar je website. Wij ontwikkelen een linkbuilding strategie die werkt en voorzien je van tips en handvatten om succesvol aan de slag te gaan met linkbuilding.

addmark-linkbuilding

Wat is linkbuilding?

Bij linkbuilding verzamel je interne of externe links naar de pagina's op je website. Het belangrijkste doel is om hoger te ranken in de zoekmachines. Op die manier genereer je meer verkeer naar je website. Hoe waardevoller de links naar je website, hoe beter een zoekmachine je website indexeert. En die indexering heeft uiteraard een positieve invloed op je websiteverkeer. Ben je nieuwsgierig naar hoe jouw website op dit moment scoort? Met behulp van een SEO-scan van AddMark wordt duidelijk hoe je website het nu doet als het gaat om linkbuilding. De resultaten uit deze check gebruiken we als basis om je toekomstige linkbuildingstrategie te bepalen.

Wat zijn backlinks?

Backlinks zijn links van andere websites naar die van jou. Zoekmachines zien dit als een aanbeveling naar je website. Zijn ze relevant en kwalitatief? Dan zegt dit iets over de autoriteit van jouw website in een bepaalde niche. Naast het plaatsen van interne en externe links op iedere webpagina, zijn dus ook backlinks superbelangrijk. Het verzamelen van backlinks is echter een specialistische klus en daarom raden wij je altijd aan om een SEO-bureau in te schakelen. AddMark is linkbuildingspecialist en weet alles over linkbuilding en backlinks. Laten we daarom vooral met elkaar kennismaken!

addmark-zoekmachine-optimalisatie-linkbuilding

Hoe belangrijk is een linkbuilding strategie?

Iedere linkbuilding strategie begint met een nulmeting. Dit betekent dat we jouw website onder de loep nemen en op basis daarvan bepalen welke linkbuilding strategie we gaan inzetten. Laten we samen de koers bepalen die voor jouw website werkt en op korte en lange termijn de beste resultaten oplevert. Naast het verzamelen van interne en externe links, starten we ook met het genereren van backlinks. Bovendien helpen we je graag aan kwalitatieve blogartikelen, want die dragen bij aan je linkbuilding strategie. Copywriting kan je met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wil je een snelle groei bewerkstelligen? Werk aan een stevig fundament met AddMark!

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Waarom linkbuilding uitbesteden aan AddMark?

Linkbuilding is dus essentieel voor een goede ranking in de zoekmachines. Google en Bing hechten namelijk veel waarde aan relevante inkomende links naar je website. Ben je onvoldoende thuis in de wereld van linkbuilding en het verzamelen van backlinks, maar wil je hier actief mee aan de slag? Maak er werk van door deze werkzaamheden uit te besteden aan een specialist. We ontwikkelen graag een linkbuilding strategie die voor jou werkt. Kortom: laat ons weten wat we voor je kunnen doen en plan een afspraak in met een van onze linkbuildingexperts.

Afspraak maken →