User Experience (UX)

User Experience (UX)

UX gaat over gebruikerservaringen, wat vinden klanten van je website. Een UX design kan je site maken of breken. Zorg daarom voor een doordacht UX design, zo zullen al jouw website bezoekers zich gemakkelijk door jouw website navigeren.

User Experience

Wat is UX?

User experience gaat over hoe mensen jouw website ervaren. Met een goed UX design zorg je ervoor dat je website afgestemd is op je doelgroep. Op deze manier zal je website over de functies en vormgeving beschikken die hun aanspreekt.

Quotes

Jouw website kan nog zo een prachtige verschijning zijn, maar als hij niet gebruiksvriendelijk is zullen gebruikers snel afhaken."

Het perfecte UX design

Het perfecte UX design, waar moet je starten?

Om je website naar een hoger niveau te tillen met de user experience in gedachte, is het belangrijk om te weten waar je website momenteel staat.

Dit kun je doen door het testen van de UX van je website, hiervoor zijn verschillende methodes bijvoorbeeld: testgebruikers, vragenlijsten en eyetracking.

Op deze manier kom je erachter hoe mensen jouw website gebruiken. Of het ze lukt om gemakkelijk door de website e navigeren en een aankoop te doen of andere actie te ondernemen.

De ultieme website UX

De ultieme website UX creëren

Het creëren van een doordacht UX design is een proces waar de nodige kennis en ervaring gewenst is. Onze UX designers helpen je graag bij het creëren van de perfecte website.

Met het doel van jouw website en de inzichten uit het gebruikersonderzoek in gedachte gaan we voor je aan de slag!

Door het maken van wireframes krijgen we een beeld waar de elementen van de website geplaatst moeten worden. Dit heeft als doel de website zo logisch en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Een prachtige UX website

Een prachtige UX website

Dit is waar de UI en UX samenkomen. Waar de user experience draait om de structuur en gebruikservaring ligt bij user interface de focus op de grafische vormgeving.

Bij de uitstraling van je website is het belangrijk gebruik te maken van je huisstijl, op deze manier sluit je site goed aan bij je bedrijf en al haar communicatie uitingen.

Om te zorgen dat de website rustig en georganiseerd overkomt moet er goed nagedacht worden over de vormgeving en plaatsing van buttons, afbeeldingen en tekst.

UX design testen

Met A/B testing test je je website op functionaliteit en design. Je krijgt inzichten over:

  • De indeling van je website. Is de website logisch opgebouwd?
  • Het design van je website. Is er goed gebruik gemaakt van afbeeldingen, kleuren en call-to-actions?

Aan de hand van de verkregen inzichten door de A/B testen kun je gemakkelijk veranderingen doorvoeren op de website.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Geïnteresseerd in een UX designed website?

AddMark helpt je graag bij het creëren van een website die perfect aansluit bij je doelgroep.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →