blog
15 augustus, 2023 2 minuten leestijd

AddMark is geaccrediteerd HubSpot Partner!

Carel Schrier Carel Schrier
(BlogAuthor: { "avatar" : "https://app.hubspot.com/settings/avatar/4b22bd36287d9b0dabee64c969ccb94c", "bio" : "Hoi ik ben Carel! Online marketeer, altijd bezig met vernieuwing en ontwikkeling!", "cdnPurgeEmbargoTime" : null, "cosObjectType" : "BLOG_AUTHOR", "created" : 1585427895884, "deletedAt" : 0, "displayName" : "Carel Schrier", "email" : "carel@addmark.nl", "facebook" : "https://www.facebook.com/addmarknl", "fullName" : "Carel Schrier", "gravatarUrl" : "https://app.hubspot.com/settings/avatar/4b22bd36287d9b0dabee64c969ccb94c", "hasSocialProfiles" : true, "id" : 27702927703, "label" : "Carel Schrier", "language" : "nl", "linkedin" : "https://www.linkedin.com/in/carelschrier/", "name" : "Carel Schrier", "portalId" : 7066865, "slug" : "carel-schrier", "translatedFromId" : null, "translations" : { }, "twitter" : "https://twitter.com/addmarknl", "twitterUsername" : "@addmarknl", "updated" : 1661776095945, "userId" : null, "username" : null, "website" : "https://www.addmark.nl" })
Delen

AddMark is één van de eerste wereldwijd geaccrediteerde partners

 

De ‘HubSpot Onboarding Accreditatie’ is een programma wat in juni van 2022 het levenslicht zag. Het is een accreditatie die de vaardigheden en strategische ervaring valideert, die benodigd zijn om klanten tijdens het onboarding proces te ondersteunen. Naast de productspecifieke kennis die benodigd is, omvat het ook elementen van project- en stakeholdermanagement, verandermanagement en professionaliteit tijdens verkoop- en ontdekkingsprocessen.

HubSpot is een uitgebreid platform dat jou als ondernemer kan ondersteunen op diverse gebieden, waaronder marketing, sales en service. En dit kan zeker in het begin wat overweldigend zijn. Dit is dan ook de reden dat wij een HubSpot onboarding aanbieden, om samen met jou het maximale uit HubSpot te halen. 

Wat is een onboarding?

Met de onboarding van HubSpot zorgen we ervoor dat alles op een goede manier wordt ingericht. Hierdoor ligt er een gedegen basis die aansluit bij de specifieke wensen en behoeften van jouw bedrijf. Vanuit daar kan je gemakkelijk voortborduren om zo het maximale uit het systeem te halen en daardoor efficiënter te werken en harder te groeien.

  1. Kickoff

Samen gaan we aan de slag en kijken we naar de doelstellingen, strategie en planning. Hierdoor stemmen we de verwachtingen met elkaar af, zodat alles perfect op elkaar aansluit. Onze onboarding duurt gemiddeld 6 weken, waarbij we continu in contact staan om elkaar op de hoogte te houden.

  1. Setup

Met het plan op papier beginnen we eerst bij het begin: de algemene setup. Denk hierbij aan het inrichten van tracking codes, domeinconfiguratie, integratie met diverse systemen, users uitnodigen en nog veel meer standaardinstellingen.

  1. Inrichten

Op basis van jouw doelstellingen richten we HubSpot op een goede manier in, zodat je na de inrichting direct van start kunt. Denk hierbij aan workflows, e-mails of andere benodigdheden om jouw doelen te realiseren.

Kan ik ook zelf een onboarding doen?

Uiteraard is er veel informatie op het internet beschikbaar om je draai te vinden met HubSpot. Er is zelfs een hele HubSpot Academy om je skills op te krikken en behendiger wordt met het gebruik van HubSpot. Echter, zien we vaak dat het systeem best overweldigend kan zijn en daardoor niet het maximale eruit wordt gehaald.

Kies voor een geaccrediteerde partner!

Als je de keuze maakt voor HubSpot, dan is dit in veel gevallen de kern van jouw bedrijf. Je slaat je (klant)data hierin op en voor sommige bedrijven is dit zelfs de Single Source of Truth (SSOT). Die wil je gedegen en goed neerzetten om vervolgens te kunnen groeien. Wij als geaccrediteerd HubSpot Platinum Partner kunnen jou daar goed bij helpen! 

 

Meer weten? Plan gratis een gesprek in met Sander of mij!

Plan Afspraak →

 

 

 

sander-blog-badge
Geef Sander een belletje 06 502 131 26
Of stuur hem een e-mail sander@addmark.nl

Meerdere blogs