Social Media Beheer

Social Media Beheer | AddMark

Social media is het perfecte online marketing middel om jouw bedrijf op te laten vallen. Heb jij hulp nodig bij met maken van content? Het team van AddMark zet creativiteit in voor jouw bedrijf!

addmark-strategie-1

Social media strategie

De richting van alle social media activiteiten worden bepaald aan de hand van een strategie. Dit geeft structuur en inzicht, maar staat nooit helemaal vast.

Een social media strategie helpt om doelgericht en efficiënt te werken. De content zelf is herkenbaar, maar ook goed meetbaar. Hierdoor heb je precies inzichtelijk wat de verbetermogelijkheden allemaal zijn.

Performance_Marketing-13-13-2

Social media content

Het bedenken, maken en publiceren van impactvolle berichten is tijdrovend. Daarnaast is het belangrijk om hierop te blijven focussen en structureel mee bezig te zijn. Het doorvoeren van de huisstijl en een constante tone of voice zorgen voor herkenbaarheid en impact.

Erg belangrijk om hier een juiste strategie voor te maken en uit te voeren. Ons team staat voor jou klaar om samen een social media strategie op te stellen die helemaal bij jouw bedrijf en merkverhaal past. Hierin wil je ook resultaat terug zien, daarom werken we met vooraf opgesteld doelstellingen.

Wij werken intensief samen met onze klanten. We verdiepen ons in de diensten, de producten en het merkverhaal van jouw bedrijf. Hierdoor kan ons team content maken die aansluit bij jouw bedrijf en de boodschap die jij wil overbrengen, gericht op jouw doelgroep.

addmark-growth-marketing

Contentkalender

Kwalitatieve social media content kost tijd en daarom is het essentieel om met een contentkalender te werken. Middels een contentkalender zorg je voor een goede en gerichte voorbereiding en ben je er zeker van dat je op het juiste moment de doelgroep bereikt met relevante content. Met een contentkalender creëer je een overzicht van alle content op de verschillende social media kanalen.

Naast de zogeheten ‘always on’ content is het ook belangrijk om real time marketing in te zetten. Ongeplande activiteiten, relevante gebeurtenissen of een nieuwe trend. Allemaal interessant om in de gaten te houden, want bijdragen en inspelen op dit soort gebeurtenissen zorgen voor enorm relevante content.

Afspraak Carel

Hulp nodig bij social media beheer?

AddMark helpt je graag bij het maken van waardevolle content die bij jouw bedrijf past

Plan vrijblijvend een afspraak in met Carel

Afspraak maken →