Social Media Beheer

Social Media Beheer

Social media is het perfecte online marketing middel om jouw bedrijf op te laten vallen. Heb jij hulp nodig bij met maken van content? Het team van AddMark zet creativiteit in voor jouw bedrijf!

addmark-strategie-1

Social media strategie

De richting van alle social media activiteiten worden bepaald aan de hand van een strategie. Dit geeft structuur en inzicht, maar staat nooit helemaal vast.

Een social media strategie helpt om doelgericht en efficiënt te werken. De content zelf is herkenbaar, maar ook goed meetbaar. Hierdoor heb je precies inzichtelijk wat de verbetermogelijkheden allemaal zijn.

Performance_Marketing-13-13-2

Social media content

Het bedenken, maken en publiceren van impactvolle berichten is tijdrovend. Daarnaast is het belangrijk om hierop te blijven focussen en structureel mee bezig te zijn. Het doorvoeren van de huisstijl en een constante tone of voice zorgen voor herkenbaarheid en impact.

Erg belangrijk om hier een juiste strategie voor te maken en uit te voeren. Ons team staat voor jou klaar om samen een social media strategie op te stellen die helemaal bij jouw bedrijf en merkverhaal past. Hierin wil je ook resultaat terug zien, daarom werken we met vooraf opgesteld doelstellingen.

Wij werken intensief samen met onze klanten. We verdiepen ons in de diensten, de producten en het merkverhaal van jouw bedrijf. Hierdoor kan ons team content maken die aansluit bij jouw bedrijf en de boodschap die jij wil overbrengen, gericht op jouw doelgroep.

addmark-growth-marketing

Contentkalender

Kwalitatieve social media content kost tijd en daarom is het essentieel om met een contentkalender te werken. Middels een contentkalender zorg je voor een goede en gerichte voorbereiding en ben je er zeker van dat je op het juiste moment de doelgroep bereikt met relevante content. Met een contentkalender creëer je een overzicht van alle content op de verschillende social media kanalen.

Naast de zogeheten ‘always on’ content is het ook belangrijk om real time marketing in te zetten. Ongeplande activiteiten, relevante gebeurtenissen of een nieuwe trend. Allemaal interessant om in de gaten te houden, want bijdragen en inspelen op dit soort gebeurtenissen zorgen voor enorm relevante content.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

Afspraak Carel

Hulp nodig bij social media beheer?

AddMark helpt je graag bij het maken van waardevolle content die bij jouw bedrijf past

Plan vrijblijvend een afspraak in met Carel

Afspraak maken →