HubSpot

HubSpot

HubSpot is dé perfecte aanvulling op jouw Inbound Marketing strategie. De tool vormt het centrale punt van alle Inbound Marketing processen. Daarbij is het wel van belang om te onthouden dat de tool nooit een doel opzich is. AddMark helpt je graag bij het optimaal inzetten van HubSpot om het maximale uit jouw Inbound Strategie te halen.

HubSpot All-in-One oplossing

Waarom HubSpot?

Er zijn een legio aan marketing tools beschikbaar en daaruit hebben wij HubSpot gekozen. Waarom zal je denken en waarom is dit ook de beste keuze voor jou?

 • All-in-one software voor marketing, sales én service binnen jouw organisatie.

 • De grondlegger van Inbound Marketing is HubSpot. Zij bieden een kwalitatieve academy die veel inhoudelijke trainingen te bieden heeft. Met de ongekende professionaliteit van de werknemers zijn zij een thought leader op het gebied van inbound.

 • Je campagnes zijn overzichtelijk te beheren en te analyseren. Gemak, overzicht én inzicht.

 • Het CRM systeem is een gratis systeem om al je contacten te beheren en ook te segmenteren.

 • HubSpot biedt ontelbare integraties met andere software pakketten. Dit is enorm handig in bestaande situaties en systemen.

 • Bovendien scoort de tool op Gartner enorm goed. Het is de beste automation tool en zijn zij bovendien marktleider als het gaat om Inbound Marketing & Sales.

AddMark HubSpot Gold Partner

AddMark is HubSpot partner

AddMark is een HubSpot partner en daar zijn we trots op. Als partner blijven we ons continu doorontwikkelen op het gebied van Inbound Marketing. Deze nieuwe kennis zetten we vervolgens direct weer in voor onze klanten.

Dat betekent:

 • Met onze kennis zorgen we voor een vlekkeloze onboarding

 • Onze marketeers helpen jou bij het behalen van succes.

 • Wij helpen jouw bedrijf groeien met behulp van Inbound & HubSpot

Wij vertellen je graag de mogelijkheden rondom Inbound en hoe wij als Partner een rol kunnen spelen in de groei van jouw bedrijf. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op.

AddMark en HubSpot

HubSpot Onboarding

Bij de onboarding van HubSpot wordt jouw account ingericht, zodat je direct aan de slag kan met Sales en Marketing. Deze onboarding bestaat onder andere uit:

 • Configuratie
 • Het koppelen van diverse domeinen voor blog, email en landingspagina’s.
 • Trackingcode van HubSpot installeren
 • Social media kanalen koppelen aan het systeem.
 • Ontwikkelen van templates die passen binnen jouw huisstijl.
 • Inrichten van goede call-to-actions.
 • Formulieren koppelen en nog veel mee!
Meer info →

HubSpot trainingen

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk aan de slag met dit prachtige systeem. Daarom bieden wij verschillende trainingen aan om jou zo snel mogelijk up to speed te krijgen. Zo kun jij snel aan de slag met de tool. Denk hierbij aan trainingen zoals:

 • Algemene training
 • Hoe werkt HubSpot
 • Welke functionaliteiten zitten er in en hoe kun je dit inzetten voor jouw bedrijf. HubSpot Marketing training, het inrichten van dashboards, emails, social media en automations. HubSpot Sales training, het inrichten van dashboards, deals, taken, chats en flows. HubSpot Service training, NPS scores, tickets, chats en knowledge base. HubSpot CRM, hoe ga je om met contacten, bedrijven en lists.

Natuurlijk bieden we naast deze trainingen ook trainingen op maat aan.

HubSpot CMS en templates

Waarschijnlijk is jouw website gebouwd in WordPress of andere CMS systemen. Echter, biedt HubSpot ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het HubSpot CMS wat vele voordelen met zich meebrengt op het gebied van techniek én marketing. Indien je gebruik maakt of wilt maken van dit CMS zorgt ervoor dat er mogelijkheden zijn om goed ingerichte pagina’s te laten maken in de vorm van landingspagina’s, blogs of emails. Uiteraard kunnen wij zorgdragen voor een nieuwe website die ingericht is in het HubSpot CMS.

HubSpot CRM en implementatie

Om ervoor te zorgen dat je marketingmachine goed draait en blijft draaien is een goed CRM van belang. Het HubSpot CRM biedt enorm veel mogelijkheden om jouw klantdata te beheren. Dit kan namelijk op diverse manieren en wij helpen je bij de inrichting van het HubSpot CRM om ervoor te zorgen dat jouw werkwijze eenvoudig en beheersbaar wordt.

HubSpot integraties

Wellicht werk je al met verschillende onmisbare tools waarin je data beheert. HubSpot heeft ontelbare integraties die middels een API met elkaar kunnen communiceren. Wij zorgen ervoor dat je een inzicht krijgt in de gewenste en noodzakelijke datastromen en de mogelijke integraties met HubSpot. Het einddoel is om ervoor te zorgen dat je niet meer in verschillende systemen moet zitten en dat alles beschikbaar is binnen een overzichtelijke tool.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Benieuwd naar HubSpot?

AddMark helpt je graag bij het optimaal inzetten van HubSpot voor jouw bedrijf.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →