HubSpot Portal optimalisatie

HubSpot Portal optimalisatie

De tools van HubSpot bieden jou ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van Marketing, Sales en Service en laten jouw bedrijf verder groeien. 

Om daadwerkelijk het maximale uit je HubSpot portals te halen, is het belangrijk dat ze op de juiste manier zijn ingericht. Wij helpen je hier graag bij!

addmark-online-marketing-goes-1

Optimaal aan de slag met je HubSpot portal

✔ Meer inzicht in je klantdata

✔ Bedrijfsprocessen automatiseren

✔ Groeien met je bedrijf

 

 

Voor een optimale werking van jouw HubSpot portals, is het belangrijk dat ze goed zijn ingericht. Met HubSpot kan je veel processen automatiseren, bijvoorbeeld met workflows en automatische emails. Je wil natuurlijk wel dat al die processen goed zijn ingericht.

Alleen als alles goed ingesteld staat, kan je echt optimaal gebruik maken van de voordelen van HubSpot. AddMark is officieel HubSpot partner en staat voor jou klaar als het aankomt op een optimale implementatie van jouw HubSpot Portal.

addmark-hubspot-partner-1

Wat komt er kijken bij een optimale inrichting?

Bij de inrichting van je HubSpot portals kijken we o.a. naar:

 

  • Configuratie
  • Het koppelen van diverse domeinen voor blog, email en landingspagina’s.
  • Trackingcode van HubSpot installeren
  • Social media kanalen koppelen aan het systeem.
  • Ontwikkelen van templates die passen binnen jouw huisstijl.
  • Inrichten van goede call-to-actions.
  • Formulieren koppelen en nog veel meer!
addmark-hubspot-partner-gold

AddMark is HubSpot partner

AddMark is een HubSpot partner en daar zijn we trots op. Als partner blijven we ons continu doorontwikkelen op het gebied van Inbound Marketing. Deze nieuwe kennis zetten we vervolgens direct weer in voor onze klanten.

Dat betekent:

  • Met onze kennis zorgen we voor een vlekkeloze onboarding

  • Onze marketeers helpen jou bij het behalen van succes.

  • Wij helpen jouw bedrijf groeien met behulp van Inbound & HubSpot

Wij helpen je graag verder met een optimale inrichting van jouw HubSpot portal.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Aan de slag met HubSpot?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van HubSpot? Wij helpen jou met het optimaal inrichten van je HubSpot portals.

Plan via onderstaande button direct een meeting met ons in, zodat we samen de mogelijkheden eens kunnen bespreken!

Maak kennis met Carel