SEO Check Analyse

SEO Check Analyse

Je website is een belangrijke graadmeter voor je onlinesucces. Om die reden is het belangrijk je website doelgericht te testen. Dit doe je via een handige SEO check. Hierbij voer je een SEO analyse uit en onderzoek je hoe je website scoort op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Zoek je een betrouwbare scan waar je echt iets aan hebt? Bij AddMark verzorgen we een complete SEO scan van je website. Met het uitgebreide rapport kunnen we samen werken aan de verbetering van je onlineprestaties!

addmark-snippets-seo

Wat is een SEO check?

SEO staat voor Search Engine Optimization. In Nederland noemen we dit ook wel zoekmachineoptimalisatie. Bij een SEO check wordt onderzocht hoe je website scoort in de onlinezoekmachines op het gebied van techniek, content en linkbuilding. De test maakt duidelijk hoe de laadsnelheid is van iedere webpagina, of je website is gevuld met relevante content én welke websites linken naar die van jou. De scan laat je zien wat er beter kan en welke investering er nodig is om meer uit leads en omzet uit de zoekmachines te halen. De resultaten van een SEO check zijn misschien lastig te interpreteren en daarom is de hulp van een SEO-kenner meer dan welkom!

Wat is het nut van een SEO analyse?

Het doel van SEO is dat je hoger scoort in de onlinezoekmachines. De focus van een test ligt daarom bij het optimaliseren van je website inclusief webpagina's. Daarnaast moet een website ook aantrekkelijk zijn voor bezoekers. Moeten ze lang wachten voor een webpagina is geladen, dan is er een grote kans dat ze afhaken. Bovendien wil je ze relevante informatie aanbieden. Kortom: een SEO analyse is om meerdere redenen interessant. De test maakt namelijk inzichtelijk waar je online nog meer winst kan behalen!

addmark-seo-analyse

Waarom een SEO scan van jouw website door AddMark?

Een SEO scan voor je website laten uitvoeren door het team van AddMark? Dit levert je onderstaande voordelen op:

- Je werkt aan de SEO-optimalisatie van je website;
- De prestaties van je website verbeteren en dit trekt nieuwe bezoekers aan;
- Eventuele fouten in de techniek en content zijn met een scan snel op te sporen;
- Je ontdekt welke keywords en links leiden tot verkeer naar je website;
- Met de aangereikte tips werk je aan blijvend onlinesucces!

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Laat een SEO scan uitvoeren door een SEO-expert

Wil jij je SEO-score verbeteren en daarom een SEO analyse laten uitvoeren door een marketingbureau? Met een zorgvuldige SEO scan van AddMark weet je altijd waar je aan toe bent. Naast een grondige analyse bieden we je ook allerlei handvatten aan hoe je je website kan verbeteren. Dankzij de inzet van onze SEO-specialisten weet je precies wat er nodig is om meer leads en omzet via de zoekmachines binnen te halen. Boek daarom conversiegerichte resultaten met je website en plan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in bij AddMark.

Afspraak maken →