Wordpress Website

Wordpress Website

 

Starten als zelfstandig ondernemer? Ga voor een vliegende start en bouw met een webdesigner aan een overtuigende website voor je bedrijf. Een WordPress website laten maken, helpt jou om je doelgroep slim en efficiënt te bereiken. De beste stuurlui staan aan de wal en daarom staat de ervaren bemanning van marketingbureau AddMark voor je klaar als het aankomt op een professionele WordPress website. Kom je snel aan boord?

AddMark-WordPress-Website

Waarom WordPress CMS?

WordPress is ooit gestart als content management systeem (CMS) voor het plaatsen en beheren van blogartikelen. Inmiddels is WordPress uitgegroeid tot een belangrijke wereldspeler in het bouwen van websites. Naast een aantal basiselementen is een WordPress website uit te breiden met allerlei interessante functies voor je onderneming. Dankzij een enorme database aan plug-ins bouw je op die manier een website die perfect aansluit op je wensen. Bovendien is je website met WordPress zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te beheren dankzij een overzichtelijk menu.

Wat kost een WordPress website?

Wil je een WordPress website laten bouwen om je onderneming te presenteren, of een WordPress webshop laten maken om je producten te verkopen? Het WordPress CMS is de ideale manier om dit te verwezenlijken. Wanneer bij jou kennis en ervaring ontbreekt, is het fijn om dit proces uit te besteden aan een team van specialisten. Om die reden klop je aan bij de webdesigners van bureau AddMark. Vanzelfsprekend brengt dit kosten met zich mee, maar wij maken graag een passende offerte die mooi aansluit op je budget.

AddMark-WordPress

WordPress website op maat

Heb je specifieke wensen wat betreft een WordPress website laten bouwen? WordPress maatwerk biedt volop mogelijkheden! AddMark ontwerpt voor jou graag een gebruiksvriendelijke website die volledig is afgestemd op jouw doelgroep. Dankzij de open source van het CMS systeem WordPress hebben we alle vrijheid om een unieke website te bouwen. Dit doen we om jouw bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden. Daarbij houden we rekening met de eisen van zoekmachineoptimalisatie, zodat ook jouw website goed scoort in de zoekmachines van Google en Bing.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

WordPress site laten bouwen? Neem contact op met AddMark!

AddMark heeft aantoonbare ervaring in een website laten maken met WordPress. Dit geeft jou lucht en ruimte om je te richten op je core business, terwijl ons team je vol enthousiasme helpt aan een overtuigende WordPress website. Door een WordPress website te laten bouwen, heb je de garantie dat jouw doelgroep je perfect weet te vinden. Wil jij het maximale uit je onderneming halen en ben je bereid een duurzame investering te doen? Ontdek de meerwaarde van WordPress als CMS en ga voor een professionele WordPress website die al je verwachtingen overtreft!

Afspraak maken →