Website Ontwikkeling

Website Ontwikkeling

 

Droom je van een website die indruk maakt op je bezoekers? Bij website ontwikkeling draait alles om het bereiken van je doelgroep. Er zijn allerlei manieren om een website of webshop te bouwen, maar de populairste software is toch echt WordPress. Met dit Content Management Systeem (CMS) bouw en beheer je een gebruiksvriendelijke website. Ben je niet thuis in de wereld van websites bouwen en besteed je dit graag uit aan een expert? AddMark is gespecialiseerd in WordPress website ontwikkeling en heeft alles in huis voor een fonkelnieuwe site die goed scoort in de zoekmachines van Google en Bing.

AddMark-Website-Ontwikkeling

Waarom de ontwikkeling van een website?

Het maken van winst, dat is dé reden waarom je kiest voor website ontwikkeling. Omzet draaien doe je anno 2022 voornamelijk online. Het is aan jou om websitebezoekers om te zetten naar betalende klanten. En dat is precies de reden waarom je inzet op websiteontwikkeling. Je verstrekt (potentiële) klanten waardevolle informatie over je merk, producten en/of diensten. Daarnaast laat je zien dat je bereikbaar bent voor je doelgroep. Kortom: met een overtuigende website investeer je maximaal in je onderneming met als belangrijkste doel om je winst te zien toenemen.

Hoe werkt websiteontwikkeling?

Bij het ontwikkelen van een website moet duidelijk zijn wie je doelgroep is. Daarnaast zijn er nog een aantal zaken waarover je moet nadenken. AddMark zet ze voor je op een rij:

- Integreer je huisstijl en logo toe in het websiteontwerp. Nog geen eigen huisstijl en logo? Geen probleem, wij gaan graag voor je aan de slag;
- Je website moet goed vindbaar zijn door zoekmachines. Daarom ontwerpen we een responsive website, waarbij jouw website zich aanpast aan het scherm van de gebruiker;
- Het is belangrijk dat je website wordt gevuld met relevante content, afbeeldingen en video's. AddMark weet alles van contentmarketing en maakt graag samen met jou een plan van aanpak;
- Ga voor een sprekende domeinnaam en passende hosting. Breng daarom alles onder één dak en kies voor AddMark!

AddMark-WordPress-Ontwikkeling-1

Waarom je kiest voor WordPress website ontwikkeling

WordPress is enorm populair, want het brengt allerlei voordelen met zich mee. Wij lichten toe waarom het zinvol is om met WordPress je website te bouwen:

1. WordPress is zoekmachinevriendelijk, want alle tools zijn aanwezig om webpagina's SEO-proof te maken;
2. WordPress biedt de keuze uit talloze plug-ins (functies om je systeem uit te breiden);
3. WordPress biedt jou als gebruiker volledige controle over je website;
4. WordPress ondersteunt talloze verschillende soorten media.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Benieuwd naar de kosten voor de ontwikkeling van een website? Vraag een offerte aan bij AddMark

Wil je website ontwikkeling niet langer voor je uitschuiven en zoek je daarom naarstig naar een betrouwbare webdeveloper? AddMark is hét antwoord in jouw zoektocht naar een bureau gespecialiseerd in het bouwen van websites. Benieuwd naar de kosten voor de ontwikkeling van een website? Neem vooral contact met ons op en ontvang geheel vrijblijvend een prijsopgave in je mailbox.

Afspraak maken →