blog
03 mei, 2021 4 minuten leestijd

Razendsnelle en betaalbare maatwerk websites

Carel Schrier Carel Schrier
(BlogAuthor: { "avatar" : "https://app.hubspot.com/settings/avatar/4b22bd36287d9b0dabee64c969ccb94c", "bio" : "Hoi ik ben Carel! Online marketeer, altijd bezig met vernieuwing en ontwikkeling!", "cdnPurgeEmbargoTime" : null, "cosObjectType" : "BLOG_AUTHOR", "created" : 1585427895884, "deletedAt" : 0, "displayName" : "Carel Schrier", "email" : "carel@addmark.nl", "facebook" : "https://www.facebook.com/addmarknl", "fullName" : "Carel Schrier", "gravatarUrl" : "https://app.hubspot.com/settings/avatar/4b22bd36287d9b0dabee64c969ccb94c", "hasSocialProfiles" : true, "id" : 27702927703, "label" : "Carel Schrier", "language" : "nl", "linkedin" : "https://www.linkedin.com/in/carelschrier/", "name" : "Carel Schrier", "portalId" : 7066865, "slug" : "carel-schrier", "translatedFromId" : null, "translations" : { }, "twitter" : "https://twitter.com/addmarknl", "twitterUsername" : "@addmarknl", "updated" : 1661776095945, "userId" : null, "username" : null, "website" : "https://www.addmark.nl" })
Delen

Wat RBorne kan betekenen voor jou

Onlangs werd bekend dat AddMark gaat samenwerken met RB-Media. Een full-service internetbureau uit Breda. Deze samenwerking levert beide partijen vele voordelen op. Zo hebben wij de mogelijkheid om onze HubSpot-expertise te delen met RB-Media en haar klanten in en rond Breda. Daarnaast heeft AddMark nu een samenwerking met een partij die kwalitatief hoogwaardige maatwerk websites ontwikkelt voor een betaalbare prijs én dus een brede doelgroep. Daarvoor hebben ze onlangs een nieuw label gelanceerd: RBorne. In dit blog vertellen we je meer over dit label, de specificaties én de garanties die je krijgt bij een RBorne-website.

Wat is RBorne?

RBorne (uitspraak: ‘AirBorne’) is een label van RB-Media, waarmee het bedrijf maatwerk websites ontwikkelt tegen een scherpe prijs. Sinds het einde van kalenderjaar 2020 is het label officieel op de markt voor ondernemers die op zoek zijn naar online succes. De belangrijkste kenmerken van een RBorne-website zijn: hoge kwaliteit, snel, vindbaar, gebruiksvriendelijk en veilig. De websites hebben allemaal een krachtige maatwerk motor én worden vliegensvlug opgeleverd: als de omstandigheden goed zijn is je website binnen 3 à 4 weken ‘in de lucht’. RBorne is daarom de ideale keuze voor de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf die op zoek is naar een goede maatwerk website die draait op een eigen Content Management System (CMS).

Garanties van RBorne

RBorne geeft dus de mogelijkheid om een maatwerk website te ontwikkelen tegen een zeer scherpere prijs. Tijdens het ontwikkelproces is er een keuze uit verschillende designs en componenten die een bewezen online succes hebben. Deze keuzes worden samen met de klant gemaakt en gebaseerd op het unieke verhaal, de doelstellingen en de doelgroep van het bedrijf in kwestie. Daarnaast garandeert het label een supersnelle website bij oplevering met een minimale Google Pagespeed Score van 90. Zo weet je zeker dat de website binnen no-time geladen is en voldoet aan alle strenge regels die Google aan websites stelt. Alle RBorne-websites worden geleverd met de volgende garanties:

  • Google PageSpeed garantie: minimale score van 90 uit 100 bij oplevering;
  • Gebruiksvriendelijk: eenvoudig te beheren en volledig responsive;
  • Goed vindbaar in Google: compleet geoptimaliseerd voor de hoogste scoringskansen;
  • Veilig: AVG-proof en grondig gecheckt voor livegang.

Google PageSpeed: zo werkt het

Eén van de garanties van een RBorne-website is een hoge Google PageSpeed Score. Maar wat is dat precies? Google Pagespeed is een belangrijke graadmeter die Google hanteert bij de beoordeling van een website. Hoe beter deze beoordeling is, hoe beter vindbaar de website in de organische zoekresultaten. Daarnaast bespaar je met een hoge PageSpeed score op de kosten per klink binnen Google Ads omdat Google websites met hoge scores beloond met lagere kosten per klik binnen haar advertentieplatform.

Ook laat een hoge score zien dat jouw website doet wat de bezoeker fijn vindt: razendsnel browsen en daarmee eenvoudig door de pagina’s bladeren. Daar is RBorne ijzersterk in. Dankzij de krachtige motor van een maatwerk website en het slimme optimalisatieproces zijn alle pagina´s op een website van RBorne vliegensvlug geladen.

Gebruiksvriendelijk en compleet geoptimaliseerd

Zowel voor de beheerder als de bezoeker is een RBorne-website zeer gebruiksvriendelijk. Als beheerder krijg je toegang tot iRIS, het door RB-Media zelf ontwikkelde CMS. In dat systeem is de website eenvoudig te beheren en te optimaliseren voor een uitstekende vindbaarheid op Google.

Aan de andere kant merkt de bezoeker die gebruiksvriendelijkheid door de snelheid, overzichtelijkheid en responsiviteit van de website. Op alle apparaten, of het nu mobiel, tablet of computer is, wordt de website in het juiste formaat weergegeven. Zo weet je zeker dat de content goed wordt overgebracht.

Meer weten over RBorne?

Ben je geïnteresseerd geraakt in een RBorne-website of wil je meer weten over wat RBorne voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op of plan direct een afspraak in! Neem alvast een kijkje op de website van RBorne voor meer informatie.

Meerdere blogs