Google Ads

Google Ads

Wil je dolgraag nieuwe klanten werven voor je bedrijf? Bereik je specifieke doelgroep met behulp van Google Ads. Je profiteert van een gigantisch bereik en je kunt doelgericht adverteren in de gehele klantreis die een potentiële klant aflegt. Heb je geen ervaring met adverteren op Google en wil je hier graag iets mee doen? AddMark is gespecialiseerd in onlinemarketing en gedreven om jouw bedrijf te doen groeien. Elke dag zitten onze helden voor je klaar om je bedrijf naar een hoger leven te tillen!

addmark-zoekmachine-google-ads

Waarom via Google adverteren?

Er zijn natuurlijk allerlei manieren om online te adverteren, maar adverteren via de zoekmachine is misschien wel een van de bekendste opties. Google Ads, voorheen was dit Adwords, is hét advertentieprogramma van zoekmachine Google. Met deze advertentiedienst kan je adverteren op een zoekresultatenpagina. Het belangrijkste voordeel is dat er advertenties worden getoond aan mensen die op zoek zijn naar jouw producten en/of diensten. Jij bepaalt aan de hand van vooraf ingestelde zoekwoorden bij welke trefwoorden advertenties zichtbaar worden. Het resultaat? Meer zichtbaarheid bij potentiële klanten en meer bezoekers naar je website!

Case: Kosten per lead 50% lager met HubSpot en Google Ads

Download het succesverhaal

Hoe start je een succesvolle Google Ads campagne?

Heb je nog nooit iets gedaan met GoogleAds? Werk vooral samen met een expert die jou geld oplevert. Je wilt tenslotte een winstgevende advertentiecampagnes, nietwaar? Daarom gaan we bij AddMark graag met jou in gesprek hoe we jou effectief en doelgericht kunnen helpen. Door middel van specifieke targeting spreken we de juiste doelgroep aan. Bovendien stippelen we in overleg met jou een marketingstrategie uit die we continu monitoren. Op die manier oefen we gezamenlijk invloed uit op de resultaten die we gaan boeken. Kortom: laat je door ons adviseren en ga voor een gedegen aanpak!

Scoren met SEA Search Engine Advertising

SEA adverteren combineer je het beste met SEO (Search Engine Optimalisation). Met Search Engine Advertising ben je gegarandeerd zichtbaar tussen de resultaten van relevante zoekopdrachten. De opgedane ervaring kun je heel mooi inzetten als input voor je SEO. Je wilt immers hoe dan ook goed zichtbaar zijn via zoekmachines. Zie de advertenties als een belangrijke basis voor je online strategie. Als je het slim aanpakt kun je hiermee in de loop van de tijd de optimalisatie van je website of webshop voor zoekmachines steeds verder verbeteren.

addmark-zoekmachine-adverteren-google-ads

Wat zijn de kosten van een Google advertentie?

Wat je budget ook is en op welke manier je ook actief bent, Ads uitbesteden aan AddMark levert áltijd rendement op. Ads is een biedsysteem en dit betekent dat jij je budget bepaalt en instelt. Is het rendement op een bepaald zoekwoord hoog, dan loont het beslist om je budget te verhogen. Je betaalt alleen voor de resultaten, bijvoorbeeld wanneer mensen op je advertentie klikken om naar de website van je bedrijf te gaan. Benieuwd hoe dit werkt? AddMark licht het je graag toe in een persoonlijk gesprek.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Ga succesvol van start met AddMark

Droom je van meer leads en wil je een betere omzet? AddMark is een gedreven inbound marketingbureau en streeft naar goede resultaten. Daarom zijn wij hét bureau om jou te helpen bij adverteren in Google. Wil je een afspraak maken om te groeien met je bedrijf? Neem vooral contact op en laat ons je helpen bij het professionaliseren van je onlinemarketingcampagne!

Afspraak maken →