blog
14 juli, 2023 2 minuten leestijd

Zet Leadinfo in voor jouw marketing

Maxime Hermans Maxime Hermans
(BlogAuthor: { "avatar" : "https://7066865.fs1.hubspotusercontent-na1.net/hubfs/7066865/MEDEWERKERS/ADDMARK%20Maxime-2.jpg", "bio" : "", "cdnPurgeEmbargoTime" : null, "cosObjectType" : "BLOG_AUTHOR", "created" : 1683634410939, "deletedAt" : 0, "displayName" : "Maxime Hermans", "email" : "", "facebook" : "", "fullName" : "Maxime Hermans", "gravatarUrl" : null, "hasSocialProfiles" : false, "id" : 114812604997, "label" : "Maxime Hermans", "language" : "nl", "linkedin" : "", "name" : "Maxime Hermans", "portalId" : 7066865, "slug" : "maxime-hermans", "translatedFromId" : null, "translations" : { }, "twitter" : "", "twitterUsername" : "", "updated" : 1689250761165, "userId" : null, "username" : null, "website" : "" })
Delen

Ontdek hoe de Leadinfo service jou kan helpen bij het optimaliseren van de marketingstrategie en het verbeteren van de leads. Met behulp van deze krachtige tool verzamelen we waardevolle informatie over potentiële klanten.
Maar hoe doen we dat? Wij leggen het uit!

Wat is Leadinfo?

Leadinfo is een tool die ons helpt om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van jouw website. Het is een software waarmee we kunnen zien welke bedrijven jouw website hebben bezocht en welke pagina's zij hebben bekeken. Dit is zeer waardevolle informatie omdat we hiermee gerichte acties kunnen ondernemen om deze bedrijven te benaderen en hen om te zetten in klanten.

Bovendien kunnen we met Leadinfo ook zien welke zoekwoorden deze bedrijven hebben gebruikt om jouw website te vinden. Dit kan help ons om jouw SEO-strategie te verbeteren en nog meer relevante bezoekers naar jouw website te trekken.

Wat zijn de voordelen van Leadinfo voor jouw bedrijf?

Leadinfo is een krachtige tool die bedrijven helpt om meer inzicht te krijgen in hun websitebezoekers. Maar wat zijn de voordelen van deze tool voor jouw bedrijf?

Ten eerste, is Leadinfo een krachtig hulpmiddel om jouw marketingstrategie te optimaliseren. Het stelt ons in staat om direct potentiële klanten te identificeren en hun interesses te begrijpen. Het biedt ons namelijk de mogelijkheid om te zien welke bedrijven jouw website bezoeken en welke pagina's zij bekijken. Zo verzamelen we waardevolle informatie over zowel de websitebezoekers als hun gedrag op jouw website. Daarnaast, kunnen we met het inzicht in de data snel reageren op markt veranderingen en hierop inspelen.

Dit brengt ons tot het volgende voordeel, het genereren van meer leads. Met de informatie van Leadinfo kunnen we de juiste leads benaderen en gerichte marketingacties opzetten. Het is een effectief hulpmiddel om jouw strategie te verbeteren en dus te zorgen voor meer omzet uit de nieuwe leads. Ook helpt deze tool bij het stoomlijnen van de verkoopprocessen, die sneller zullen overgaan in deals.

Als laatste, kan de tool helpen om het marketingbudget efficiënter te besteden. Door te weten welke campagnes de meeste leads en sales opleveren, kunnen we het budget toewijzen aan de meest effectieve kanalen.

Conclusie: waarom het een goed idee is om LeadInfo te gebruiken in jouw Marketing

Als we kijken naar de voordelen van de Leadinfo is het een goede toevoeging die ons helpt de doelen te bereiken. Een echte must-have tool voor elk modern marketingbureau die serieus zijn over het verbeteren van de online aanwezigheid van hun klant en het laten groeien van hun bedrijf. Met Leadinfo krijgen wij dus meer inzicht die leidt tot gerichte advertenties en communicatie met potentiële klanten. En uiteindelijk halen wij zo meer uit jouw online aanwezigheid.

Kortom, het gebruik van Leadinfo in jouw marketingstrategie kan dus zeker voordelig zijn voor jouw bedrijf en kun je een voorsprong geven op jouw concurrenten. 

Meer weten?

Wil je meer weten of we dit kunnen inzetten voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en ontdek de voordelen!

Plan Afspraak →

 

 

 

sander-blog-badge
Geef Sander een belletje 06 502 131 26
Of stuur hem een e-mail sander@addmark.nl

Meerdere blogs