De nieuwe Hubspot updates van Juni 2024
5:43
blog
30 mei, 2024 5 minuten leestijd

De nieuwe Hubspot updates van Juni 2024

Carsten huiskamp Carsten huiskamp
(BlogAuthor: { "avatar" : "https://app.hubspot.com/settings/avatar/4973778449f26d47e56793ba3b00a106", "bio" : "", "cdnPurgeEmbargoTime" : null, "cosObjectType" : "BLOG_AUTHOR", "created" : 1702307838525, "deletedAt" : 0, "displayName" : "Carsten huiskamp", "email" : "carsten@addmark.nl", "facebook" : "https://www.facebook.com/addmarknl", "fullName" : "Carsten huiskamp", "gravatarUrl" : "https://app.hubspot.com/settings/avatar/4973778449f26d47e56793ba3b00a106", "hasSocialProfiles" : true, "id" : 149454391590, "label" : "Carsten huiskamp", "language" : "nl", "linkedin" : "https://www.linkedin.com/in/carsten-huiskamp-401855152/", "name" : "Carsten huiskamp", "portalId" : 7066865, "slug" : "carsten-huiskamp", "translatedFromId" : null, "translations" : { }, "twitter" : "https://twitter.com/addmarknl", "twitterUsername" : "@addmarknl", "updated" : 1702307930046, "userId" : null, "username" : null, "website" : "https://www.addmark.nl" })
Delen

Ontdek hoe het toevoegen van bèta functies aan je HubSpot account je bedrijf naar een hoger niveau kan tillen!

Nieuwe product updates van HubSpot

Nu juni net van gang is gegaan, is het weer tijd om de nieuwste HubSpot Beta's van de afgelopen maand te bespreken. Nieuwsgierig naar wat deze updates allemaal te bieden hebben? Ik leg het je graag uit!

Updates in deze blog:


Ingesloten automatisering van sequenties

HubSpot voegt een nieuw tabblad 'Automatiseren' toe aan de tool Sequenties, zodat HubSpot gebruikers geautomatiseerde triggers voor inschrijven en uitschrijven rechtstreeks vanuit Sequenties efficiënt kunnen maken en beheren.

Op dit moment biedt HubSpot twee vormen van automatisch inschrijven aan:

  1. 1. Binnen een individuele sequentie op het tabblad 'Automatisering'.

  2. 2. Binnen de tool workflows (alleen beschikbaar voor Sales/Service Hub Enterprise).

Hoewel de workflows-actie populair is, is het tabblad 'Automatisering' moeilijk te vinden, waardoor deze mogelijkheden over het hoofd worden gezien. HubSpot begrijpt de vraag naar geautomatiseerde inschrijvingen, vooral van Pro-klanten en ze pakken deze uitdaging aan door van geautomatiseerde inschrijvingen een kernonderdeel van Sequenties te maken. Dit is de eerste stap in een groter initiatief om de insluiting van automatiseringsmogelijkheden in Sequenties te verbeteren.

AI-assistent om lijsten met contactpersonen te bouwen

Met de AI-assistent in Lijsten beschrijf je de contactpersonen met wie je interactie wilt en AI creëert de juiste filterset voor je lijst.

Voorbeelden van actie prompts:

  • Contactpersonen die in de afgelopen 30 dagen een e-mail hebben geopend
  • Contactpersonen die onze websitepagina hebben bekeken en een formulier hebben ingediend
  • Contactpersonen die een advertentie hebben gezien en hun levenscyclusfase is lead en er is een deal aan gekoppeld met een waarde van meer dan $ 500
  • Contactpersonen uit Rotterdam die ook bij een bedrijf in de boekhoudsector werken

 

E-mail - Nieuwe openings- en klikpercentage door bots

HubSpot voegt zichtbaarheid toe aan interactie met bots. Op de verzendpagina van de e-mail laat HubSpot nu openings- en klikpercentages zien, inclusief en exclusief herkenbare bots. De percentages inclusief bots kunnen vergelijkbaar zijn met wat sommige klanten zien in andere marketingsoftware die helemaal geen bot filtering gebruikt.

Hoe werkt het?

Als bot filtering aan staat, worden bot activiteiten uitgesloten van de primaire openings- en klikratio en wordt het percentage openingen/kliks weergegeven dat naar schatting door mensen is gemaakt. HubSpot geloofd dat dit betrouwbaardere meetwaarden zijn dan de meetwaarden die je kunt zien van e-mailproviders die geen bots filteren.

 

Een algemene pagina-editor voor records

Met de algemene recordpagina-editor kunnen beheerders het record eenvoudig op één plaats aanpassen, waardoor ze een algemene weergave krijgen van wat hun teams te zien krijgen.

CRM-kaartenbibliotheek

De kaartenbibliotheek is het nieuwe thuis voor beheerders om al hun kaarten te beheren die worden weergegeven in verschillende apps binnen HubSpot, zoals de record, CRM-voorbeeldzijbalk en Helpdesk-zijbalk.

 

Vereiste koppelingslabels voor het handmatig maken van records

Beheerders kunnen nu eisen dat een koppelingslabel algemeen verplicht is (elk label kan worden toegepast) of een specifiek label verplicht stellen (elk contactpersoon moet een gekoppeld contactpersoon hebben met het label "Manager"). Dit is van toepassing op gebruikers die nieuwe contactpersoon-, bedrijfs-, deal-, ticket- of aangepaste objectrecords aanmaken via de handmatige aanmaakflow van records.

Als een label door een beheerder als verplicht is gemarkeerd, moeten vertegenwoordigers alle vereiste informatie en labels invullen voordat ze kunnen opslaan.

AI-ondersteunde inzichten voor rapporten

HubSpot heeft nieuwe AI-ondersteunde inzichten voor rapporten: snelle, door gegevens ondersteunde aanknopingspunten voor je rapporten, zodat je minder tijd kwijt bent aan interpreteren en meer tijd hebt om waarde te stimuleren. Dus vanaf nu niet meer urenlang ontcijferen van gegevens, maar AI-ondersteunde inzichten.

 

DocuSign updates

Je kunt nu naadloos historische DocuSign-enveloppen importeren in HubSpot, wat je een volledige weergave geeft van alle documenten die aan je klanten zijn gekoppeld. Zo heb je alle context die je nodig hebt direct in HubSpot. Daarnaast is er een nieuwe DocuSign-envelop-editor beschikbaar, waarmee je naadloos DocuSign-enveloppen kunt maken en versturen zonder HubSpot te verlaten. Met deze nieuwe ervaring kun je documenten binnen een template wijzigen tijdens het maken van enveloppen, bijlagen gebruiken, documenten verwijderen en rechtstreeks vanaf je computer uploaden. Je kunt ook enveloppen vanaf nul maken zonder template, de verzendvolgorde van enveloppen aanpassen en contactpersonen, bedrijfs- en dealinformatie uit HubSpot in documenten opnemen.

 

Rapporten genereren met AI

Je kunt HubSpot AI nu gebruiken om rapporten te maken met slechts een eenvoudige opdracht. Met AI-ondersteunde rapporten kun je eenvoudig beginnen met het maken van het perfecte rapport om kritieke bedrijfsvragen te beantwoorden.

Pick the AI Assistant in the Creation Flow

Mocht je nou meer willen weten over deze béta's of andere mogelijkheden willen ontdekken met HubSpot? Plan dan gratis een gesprek in met Carel of neem contact op met Sander!

Plan Afspraak →

 

 

sander-blog-badge
Geef Sander een belletje 06 502 131 26
Of stuur hem een e-mail sander@addmark.nl

Meerdere blogs