Digital Marketing

Digital Marketing

De digitale wereld veranderd continu. Het is van belang dat je als bedrijf niet gefocust blijft op oude marketingtechnieken maar meegroeit met deze veranderingen. De ene marketingtechniek zal beter bij je passen dan de andere. AddMark helpt je graag om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf een perfect op elkaar afgestemde marketingmix hanteert en zo maximale resultaten behaalt.

Digital Marketing

Digital marketing, wat kan het voor jou betekenen?

Digitale marketing komt in vele vormen en maten. Het fijne hieraan is dat er altijd wel een vorm is die iets voor jouw bedrijf kan betekenen. De marketingtechniek die het beste aansluit bij jou hangt af van je doelen en de strategie die je hanteert.

Digital Marketing

Inbound marketing

Performance marketing

Growth marketing

Quotes

2 dingen die ten alle tijden sterk zouden moeten zijn: je koffie & je digital marketing strategy"

Inbound Marketing

Inbound marketing

Om gelijk met de deur in huis te vallen, bij inbound draait alles om de klant en hoe deze het contact met jouw bedrijf ervaart.

Om een geweldige klantreis te kunnen realiseren is het van belang dat inbound marketing, inbound sales en inbound service naadloos op elkaar worden afgestemd.

AddMark is HubSpot Gold partner en bestaat uit inbound marketeers die je graag begeleiden in jouw inbound marketing traject.

Performance marketing

Performance marketing

Bij performance marketing gaat het om scoren, scoren, scoren. Maar hoe doe je dat?

Aan de hand van een sterke performance strategy is het duidelijk waar op gefocust moet worden en welke marketingtechnieken hiervoor ingezet gaan worden. Wil je je focussen op conversieoptimalisatie, SEA, SEO, affiliate marketing of toch liever een ander aspect?

Wij helpen je graag bij het opzetten van een performanceplan waarmee je maximale resultaten behaalt.

Growth marketing

Growth marketing

Growth marketing, het woord zegt het al, groeien! En groeien met je bedrijf, wie wil dat nou niet? Maar hoe pak je dat aan? En hoe behoud je de behaalde groei?

Dat is waar een growth strategy om de hoek komt kijken. Het doel is om klanten te helpen met hun problemen of uitdagingen en je marketingactiviteiten hierop in te richten.

Met een continu proces van data analysatie, concepten bedenken, prioriteiten stellen, concepten testen en evaluatie, levert het nieuwe inzichten, kansen en groei op.

carel-call-to-action

Digital marketing voor de beste resultaten

Maak kennis met AddMark, we gaan graag met je in gesprek en voorzien je van online marketing advies voor jouw bedrijf.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Carel

Afspraak maken →