Past HubSpot bij mijn bedrijf?

Past HubSpot bij mijn bedrijf?

"Past HubSpot wel bij mijn bedrijf?" Een goede vraag om van te voren even bij stil te staan. HubSpot kan de perfecte aanvulling zijn op jouw Inbound Marketing strategie. Met deze tool vorm je een centraal punt voor zowel je marketing, sales en service. 

Meer weten? Lees snel verder en doe de test!

HubSpot All-in-One oplossing

Waarom HubSpot?

Er zijn een legio aan marketing tools beschikbaar en daaruit hebben wij HubSpot gekozen. Waarom zal je denken en waarom is dit ook de beste keuze voor jou?

  • All-in-one software voor marketing, sales én service binnen jouw organisatie.

  • De grondlegger van Inbound Marketing is HubSpot. Zij bieden een kwalitatieve academy die veel inhoudelijke trainingen te bieden heeft. Met de ongekende professionaliteit van de werknemers zijn zij een thought leader op het gebied van inbound.

  • Je campagnes zijn overzichtelijk te beheren en te analyseren. Gemak, overzicht én inzicht.

  • Het CRM systeem is een gratis systeem om al je contacten te beheren en ook te segmenteren.

  • HubSpot biedt ontelbare integraties met andere software pakketten. Dit is enorm handig in bestaande situaties en systemen.

  • Bovendien scoort de tool op Gartner enorm goed. Het is de beste automation tool en zijn zij bovendien marktleider als het gaat om Inbound Marketing & Sales.

addmark-strategie-crm

HubSpot Partner

Als HubSpot Partner helpen wij je graag met het implementeren van jouw bedrijf. Maar waar sta je en wat kan HubSpot voor je betekenen?

Doe de test en samen kijken we waar jouw optimalisatie punten liggen.

Past HubSpot bij jouw bedrijf?

Doe de test

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Benieuwd naar HubSpot?

AddMark geeft je graag wat extra informatie over HubSpot en hoe je dit programma in kan zetten voor jouw bedrijf.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →