Test je website

Test je website

Een website moet uniek, vindbaar en gericht zijn op de gebruiker. Maar hoe staat het eigenlijk met jouw website? Presteert hij goed? Behaal je de leads of aanvragen die je wilt behalen?

addmark-content-creatie

Een goede website begint bij een goede basis

Door middel van een goede hosting en geschikte domeinnaam start je met een juiste fundering.

Maar hoe scoort jouw website verder? Is hij snel genoeg dat mensen niet snel afhaken? Snelheid is één van de belangrijkste onderdelen van een gebruiksvriendelijke website. 

Hoe jouw website scoort? Doe de test en komt erachter! 

Hoe goed scoort jouw website?

Test hem nu!

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Op zoek naar een nieuwe website?

AddMark helpt je graag met het ontwikkelen van een nieuwe website. Wij geven ook graag advies over de juiste doelstellingen, uitstraling en de keuze van het CMS.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →