Optimaliseer jouw werkprocessen met HubSpot

Optimaliseer jouw werkprocessen met HubSpot

HubSpot ondersteunt elke fase van de klantreis, van het aantrekken van klanten tot het bouwen van connecties en het bieden van nazorg om klanten te behouden. Ontdek op deze pagina hoe je HubSpot effectief kunt inzetten voor jouw bedrijf en leer meer over de functionaliteiten.

"Helping millions grow better." - HubSpot

De nieuwe Hubspot updates van maart 2024
960f05a9-c7c7-49f2-989d-eee2437c1b7b

Wat is HubSpot?

HubSpot is een CRM-platform dat ontworpen is om efficiënt samen te werken binnen verschillende bedrijfsonderdelen zoals marketing, sales en service. Het platform wordt inmiddels door meer dan 60.000 klanten gebruikt.

De inbound filosofie

De inbound strategie is een marketingstrategie die zich richt op het aantrekken van klanten door waardevolle en relevante content te bieden. Deze benadering stimuleert bedrijven om klanten op een natuurlijke en behulpzame manier te benaderen, in plaats van via opdringerige reclame.

 

Het gebruik van Hubs

HubSpot biedt een reeks 'Hubs' die samenwerken om de hele klantenreis te ondersteunen. De Marketing Hub helpt bij het aantrekken van klanten met SEO en e-mailmarketing, terwijl de Sales Hub het verkoopproces optimaliseert door tools voor e-mailtracking en pipelinebeheer. Elk van deze hubs is ontworpen om naadloos samen te werken, waardoor bedrijven efficiënter kunnen opereren en hun klantrelaties kunnen versterken.  Addmark heeft voor elke Hub een aparte websitepagina, neem gerust de tijd deze door te nemen door te klikken op een van de links in het menu hiernaast.

AddMark-Geautomatiseerde-Workflow

Waarom kiezen voor HubSpot

De software van HubSpot is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je deze snel en efficiënt kunt aanleren.

Het HubSpot CRM is flexibel en schaalbaar. Te gebruiken voor mkb-bedrijven, maar ook multinationals.

Het is de beste software voor een inbound marketingstrategie. Het vergaren van data om vervolgens in te zetten voor persoonlijke marketing.

Een all-in-one platform. HubSpot biedt een gratis Customer Relationship Management (CRM) systeem met aansluitend een Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub, Operations Hub en een Contentmanagementsysteem (CMS).

Je kunt HubSpot integreren met andere platformen. De open API van HubSpot zorgt ervoor dat bijna elk systeem of platform te koppelen is.

Aanzienlijke tijdsbesparing doordat je veel repetitieve en tijdrovende taken kunt automatiseren. Hierdoor kun je meer tijd besteden aan je kernactiviteiten.

AddMark-Gianni-Tahitu-022022-7

Prijzen

HubSpot werkt met 4 verschillende pakketten, wanneer je jouw bedrijf opschaalt, schaalt HubSpot met je mee:

  • Gratis 
  • Starter (vaak gekozen door startende bedrijven)
  • Professional (vaak gekozen door MKB)
  • Enterprise (vaak gekozen door grootzakelijk)

De Starter pakketten beginnen vanaf € 41,- per maand. Het volledige overzicht van alle prijzen en pakketten zijn te vinden op de website van HubSpot.

addmark-blog-accreditatie

Addmark: HubSpot Platinum Partner

HubSpot heeft een aantal kantoren die gevestigd zijn over de gehele wereld. Echter, hebben ze niet in elk land een kantoor. Daarom vertrouwt HubSpot op haar partners om nauw mee samen te werken. Op deze manier kunnen ze een betere klantervaring bieden voor haar klanten. AddMark is één van deze partners. AddMark is een van de 100+ bedrijven wereldwijd die is geaccrediteerd tot HubSpot Onboarding partner. Dit houdt in dat wij erkend zijn in ons vermogen om bedrijven effectief te introduceren binnen HubSpot. 

Succesverhaal Insocial

Image succesverhalen_InSocial-01

Succesverhaal

Kosten per lead 50% lager met HubSpot en Google Ads

Lees het succesverhaal

Bekijk de video

Bekijk de video

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

Carel Call to Action

Meer te weten komen over HubSpot?

Addmark helpt je graag bij het ontdekken van HubSpot en wij beantwoorden al je vragen!

Plan vrijblijvend een afspraak in met Carel

Afspraak maken →