Website Beheer

Website Beheer

 

Wil je ervoor zorgen dat je website blijft functioneren zoals het hoort? Met website beheer kies je voor het structureel onderhouden van je website. Dit is essentieel om zo hoog mogelijk te blijven scoren in de zoekmachines. Behalve websiteontwikkeling zijn we bij AddMark ook gespecialiseerd in website onderhoud en beheer. Wij zorgen voor frisse content en continue updates. Laat ons daarom jouw website beheren!

AddMark-Website-Beheer

Hoe belangrijk is website onderhoud en beheer?

Het structureel onderhouden en bijwerken van je website helpt je om allerlei problemen te voorkomen. Is jouw website niet voorzien van de laatste beveiligingsupdates, dan maak je het voor hackers eenvoudiger om in te breken. Daarnaast is een verouderde website ook niet aantrekkelijk voor websitebezoekers. Je wilt een gebruiksvriendelijke website die potentiële klanten aantrekt in plaats van afstoot. Om die reden moet ook alle content en communicatie op je website up-to-date zijn. Hulp nodig? AddMark weet raad!

WordPress website beheer door AddMark

Zoek je iemand voor het beheer van je website? AddMark bouwt en onderhoudt WordPress-websites en gaat ook graag voor jouw onderneming aan de slag. Naast het doorvoeren van belangrijke beveiligingsupdates checken we ook de laadtijd van je website en werken we aan zoekmachineoptimalisatie. Dit betekent dat we jouw website aantrekkelijk en goed vindbaar maken voor de zoekmachines van Google en Bing. Wil je geen omkijken hebben naar website beheer? Ontdek het gemak van WordPress website beheer uitbesteden aan AddMark.

AddMark-Kosten-Website

Wat zijn de kosten van website beheer?

AddMark ondersteunt bedrijven met het neerzetten van hun identiteit, maar daar stopt het niet bij! We helpen ondernemers graag online groeien en daar hoort ook website beheer bij. Website onderhoud en beheer brengt natuurlijk kosten met zich mee, maar we hebben voor elk type onderneming aantrekkelijke mogelijkheden. We zijn er voor grote bedrijven en startende eenmanszaken. Laat ons daarom voor jou een geheel vrijblijvende offerte maken voor het beheren van je website of webshop. Dit verplicht je tot niets, maar geeft je wel een perfecte indruk wat wij voor jou kunnen doen.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Website of webshop laten beheren? Neem contact op met AddMark!

Kom je niet toe aan het onderhouden en beheren van je website? Onderhoud, hosting en beheer, je vertrouwt het met een gerust hart aan ons toe. Voor elke fase van websiteontwikkeling en optimalisatie kan je rekenen op een deskundige aanpak. Bovendien staan we ook voor je klaar bij het opzetten en uitwerken van online marketingcampagnes. Raakt dit jouw ondernemershart? We kijken reikhalzend uit naar je telefoontje, mailtje of call. Horen we je snel?

Afspraak maken →