AddMark

AddMark is het Full Service Marketingbureau waar jij al je vraagstukken neer kunt leggen over zowel Online- als Offline Marketing. Wij zorgen ervoor dat jij nog maar één aanspreekpunt nodig hebt voor al je reclame-uitingen. Van het verbeteren van je online zichtbaarheid tot het grafisch ontwerp van een logo. Wij bieden kwaliteit en maken resultaten meetbaar. Kenmerkend voor AddMark: Persoonlijk, Resultaatgericht, Innoverend en Gedreven.

Over AddMark

Marketing Automation: voor betere verkoopresultaten

Steeds vaker stappen bedrijven over op marketing automatisering. Waarom zou je iets handmatig blijven doen als je dit ook kunt automatiseren? Sales en marketing worden bijvoorbeeld beter op elkaar gestemd zodat het identificeren van klanten en het omzetten van deze leads in sales worden geautomatiseerd. Welke bijdrage kan AddMark leveren in het automatiseringsproces en wat is er nodig om mooie resultaten te boeken?

Wat is marketing automatisering?

Marketing Automation zorgt ervoor dat marketingactiviteiten geautomatiseerd worden om (toekomstige) klanten optimaal te begeleiden in de customer journey. Dit proces is eenvoudig te automatiseren door online klanten te identificeren, ze naar je website toe te trekken en vervolgens aan te sporen om tot een aankoop over te gaan. Het is een fantastische manier om ze over de streep te trekken, vooral als je ze gemakkelijk online kunt bereiken.

De kracht van Email Automation

Email Automation is een uitstekende manier om te werken aan binding met je klanten. Dit bereik je met behulp van een Marketing Automation tool. Je benadert bezoekers op basis van acties die ze eerder hebben uitgevoerd in je webshop. Je stuurt ze bijvoorbeeld een gerichte e-mail met een aanbieding of voorstel. Het komt erop neer dat je op het juiste moment van de klantreis instapt om je prospect of klant over te halen een product bij je af te nemen. Uiteraard ga je hierbij weloverwogen te werk, want je wilt een klant vooral niet afschrikken. Daarom werk je hierin samen met een specialist die kennis van zaken heeft.

Marketing Automation

Onze Offline Marketing Diensten

Ben je ook op zoek naar Offline Marketing diensten? Daar kunnen we je zeker bij helpen!

Marketing Automation bureau AddMark voor geautomatiseerd klantcontact

AddMark is een Marketing Automation bureau dat zich onder andere bezighoudt met het automatiseren van marketingactiviteiten. Wij beschikken over de juiste software en tools om dit proces in gang te zetten. We beheersen alle aspecten van online marketing en daarom zit je bij ons helemaal goed als je voor je webshop of website taken wilt automatiseren. Samen met jou werken we aan het succes van je webshop en dit doen we door alles goed in kaart te brengen en vervolgens tot actie over te gaan. Laat ons je daarom helpen om je marketing activiteiten te automatiseren en kom op het juiste tijdstip in actie als een klant je webshop bezoekt.