AddMark

AddMark is het Full Service Marketingbureau waar jij al je vraagstukken neer kunt leggen over zowel Online- als Offline Marketing. Wij zorgen ervoor dat jij nog maar één aanspreekpunt nodig hebt voor al je reclame-uitingen. Van het verbeteren van je online zichtbaarheid tot het grafisch ontwerp van een logo. Wij bieden kwaliteit en maken resultaten meetbaar. Kenmerkend voor AddMark: Gedreven, Persoonlijk en Innoverend.

Gedreven

Wij zijn een jong, dynamisch team met passie voor ons vak. Wij werken resultaatgericht. Of het nu gaat om een succesvolle SEA-campagne of een beursstand die tot in de puntjes verzorgd is. Wij zorgen ervoor dat geen detail aan onze neus voorbijgaat.

Persoonlijk

Heb je geen zin in gezeur met projectmanagers of vele schakels? Wij zijn van mening dat het creëren van een succesvolle samenwerking niet zonder persoonlijk contact bestaat. Daarom heb je bij ons een vast contactpersoon voor al je vragen.

Innoverend

Elke dag ontstaan er nieuwe mogelijkheden en kansen op het gebied van marketing. Wij zitten bovenop deze ontwikkelingen en benutten onze kennis graag voor jouw bedrijf. We denken zowel strategisch als uitvoerend met je mee.

Het AddMark team

Maak kennis met de mensen achter AddMark. Fijn om online kennis te maken, maar je bent ook van harte welkom op ons kantoor in Goes!

Carel Schrier
Carel Schrier
Online Marketeer
Sander Adriaanse
Sander Adriaanse
Designer
Naomi Wouterse
Naomi Wouterse
Online Marketeer
marjolein-addmark
Marjolein Luijk
Online Marketeer

Ons Werkproces

Wij vinden het prettig om transparant en vertrouwelijk te werk te gaan. Vandaar dat we je graag onderdeel laten zijn van ons proces, zodat je goed op de hoogte blijft van de ontwikkelingen.

01.

Kennismaking
& Voorstel

We maken graag kennis om alles te weten te komen over jouw on- en/of offline uitdagingen. Vervolgens krijg je een op maat gemaakt voorstel.

02.

Opzet
& Planning

Indien het voorstel naar wens is maken we een planning en pakken we de cruciale punten direct aan. We houden je continu op de hoogte van de voortgang.

03.

Samenwerking
& Oplevering

Vervolgens resulteert dit in een maandelijkse samenwerking of leveren we het eindproduct op. We lopen alles voor de zekerheid na, zodat alles naar wens is!