Over Ons

Maak kennis met AddMark

AddMark

AddMark is het Full Service Marketingbureau waar jij al je vraagstukken neer kunt leggen over zowel Online- als Offline Marketing. Wij zorgen ervoor dat jij nog maar één aanspreekpunt nodig hebt voor al je reclame-uitingen. Van het verbeteren van je online zichtbaarheid tot het grafisch ontwerp van een logo. Wij bieden kwaliteit en maken resultaten meetbaar. Kenmerkend voor AddMark: Gedreven, Persoonlijk en Innoverend.

Gedreven

Wij zijn een jong, dynamisch team met passie voor ons vak. Wij werken resultaatgericht. Of het nu gaat om een succesvolle SEA-campagne of een beursstand die tot in de puntjes verzorgd is. Wij zorgen ervoor dat geen detail aan onze neus voorbijgaat.

Persoonlijk

Heb je geen zin in gezeur met projectmanagers of vele schakels? Wij zijn van mening dat het creëren van een succesvolle samenwerking niet zonder persoonlijk contact bestaat. Daarom heb je bij ons een vast contactpersoon voor al je vragen.

Innoverend

Elke dag ontstaan er nieuwe mogelijkheden en kansen op het gebied van marketing. Wij zitten bovenop deze ontwikkelingen en benutten onze kennis graag voor jouw bedrijf. We denken zowel strategisch als uitvoerend met je mee.

Het AddMark team

Maak kennis met de mensen achter AddMark. Fijn om online kennis te maken, maar je bent ook van harte welkom op ons kantoor in Goes!

addmark-carel-schrier
Carel Schrier
Online Marketeer
addmark-sander-adriaanse
Sander Adriaanse
Designer
naomi-wouterse-addmark
Naomi Wouterse
Online Marketeer
Ons Werkproces

Wij vinden het prettig om transparant en vertrouwelijk te werk te gaan. Vandaar dat we je graag onderdeel laten zijn van ons proces, zodat je goed op de hoogte blijft van de ontwikkelingen.

01.
Kennismaking
& Voorstel

We maken graag kennis om alles te weten te komen over jouw on- en/of offline uitdagingen. Vervolgens krijg je een op maat gemaakt voorstel.

02.
Opzet
& Planning

Indien het voorstel naar wens is maken we een planning en pakken we de cruciale punten direct aan. We houden je continu op de hoogte van de voortgang.

03.
Samenwerking
& Oplevering

Vervolgens resulteert dit in een maandelijkse samenwerking of leveren we het eindproduct op. We lopen alles voor de zekerheid na, zodat alles naar wens is!

addmark-carel-schrier
Carel Schrier
Eigenaar – Online Marketeer

Hi! Ik ben Carel Schrier en heb inmiddels 8+ jaar Online Marketing ervaring. Opgegroeid in de Online Marketing wereld met de dancing banana en inmiddels een ervaren Online Marketeer met eigen GIFjes. Ik kan je helpen met de meest uiteenlopende Online uitdagingen.

Sander Adriaanse
Eigenaar – Designer

Hey! Ik ben Sander Adriaanse en ben het creatieve brein van AddMark. Met 9 jaar ervaring op zak in de wereld van onder andere drukwerk, grafische vormgeving en beursstands zet ik deze kennis graag in voor jou! Kom gerust eens langs voor een creatief gesprek en we zorgen dat je wensen omgezet worden in designs.

addmark-sander-adriaanse
naomi-wouterse-addmark
Naomi Wouterse
Online Marketeer

Hoi! Ik ben Naomi Wouterse en ben begin van 2020 afgestudeerd aan de Hogeschool Zeeland. Tijdens mijn opleiding kreeg ik al een enorme energie van Online Media. In mijn stageperiodes heb ik in de praktijk kennis mogen maken met Online Marketing en heb daar veel van kunnen leren. Deze kennis wil ik nu inzetten voor AddMark en uiteraard wil ik mijzelf blijven ontwikkelen!

Ons Werk

Benieuwd wat AddMark zoal heeft gerealiseerd? Bekijk onze Online Marketing cases of één van onze Vormgeving projecten.

Innovate Personal Training
Logo’s

Wat onze klanten zeggen

Een fijne samenwerking is de basis tot succes. Ontdek wat onze klanten zeggen over AddMark.

Laatste Nieuws

addmark-blog-beursstand-promotie
Beursstand design: Wat kun je er mee?

Er zijn landelijke beurzen, maar ook lokale beurzen. Deze beurzen trekken soms honderden tot wel duizenden mensen. Het is belangrijk om tussen al het geweld van stands iets unieks te presenteren.

addmark-blog-start-marketingbureau
Marketingbureau AddMark

Marketingbureau AddMark is een een heel jong bedrijf. We zijn namelijk per 1 januari 2020 officieel van start gegaan, maar er ligt wel een geschiedenis achter dit marketingbureau.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.