Rebranding

Rebranding

Veranderen de behoeften van je doelgroep en wil je daarom een nieuwe koers gaan varen? Past de huidige merkidentiteit niet meer bij wat je bedrijf écht wil of groei je misschien wel uit je jasje na verschillende overnames? Met rebranding herpositioneer je je bedrijf met als doel een nieuw imago te verwerven bij je doelgroep. Een ingrijpend proces en daarom is de expertise van een deskundige meer dan welkom. Herontwerp daarom je onderneming met de hulp van AddMark en zet jezelf opnieuw in de markt.

addmark-rebranding

Wat is rebranding?

Rebranding gaat verder dan alleen maar een uiterlijke verandering van je bedrijfsnaam en merk. Het belangrijkste doel is om een ander of nieuw imago neer te zetten en herkenning op te roepen bij je doelgroep. Vernieuwing van je visuele identiteit speelt daar een rol in, maar rebranding is meer dan grafische vernieuwing. Bij dit proces maak je je merk namelijk klaar voor de toekomst. Belangrijk is wel dat je bedrijf nog steeds herkenning oproept bij je doelgroep. Nuance essentieel, want huidige klanten moeten niet bij je weglopen. Dit stelt je natuurlijk voor de uitdaging om te bedenken met welke motivatie jij rebranding inzet voor je onderneming. AddMark geeft advies op maat als het aankomt op rebranding.

Hoe geef je vorm aan rebranding voor je bedrijf?

Iedere situatie is anders, dit geldt ook voor jouw onderneming. De reden van rebranding bepaalt uiteindelijk wat er verandert in het proces. Rebranding moet daarom het juiste middel zijn om je doelen te behalen. Maak inzichtelijk waarom je je merk wil veranderen, zodat je een duidelijke motivatie hebt én een stevige basis. Werk verder samen met een team van experts aan de herpositionering van je onderneming en schakel AddMark in voor de rebranding van het logo. Of het nu gaat om een kleine wijziging of een complete transformatie, AddMark staat voor je klaar!

addmark-strategie-rebranding

Welke voordelen levert rebranding op?

Pak je rebranding van je merk op de juiste manier aan? Dan levert dit jou de volgende voordelen op:

- Je speelt beter in op de behoeften van je doelgroep;
- Een ander logo en een nieuwe visuele identiteit sluiten mooi aan op het huidige digitale tijdperk;
- Je werkt continu aan het verbeteren van je naamsbekendheid en bedrijfsprestaties;
- Je trekt op een natuurlijke manier de aandacht van toekomstige klanten;
- Een eventuele slechte reputatie laat je definitief achter je.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

carel-call-to-action

Start je rebranding met AddMark

Een sterk merk en imago neerzetten? Je doet het dankzij de grondige aanpak van AddMark. Wij gaan graag met jou in gesprek en leggen uit op welke manier we jouw merk een boost kunnen geven. Naast websiteontwikkeling kunnen we nog veel meer voor je betekenen. Maak daarom een afspraak met een van onze experts en profiteer ook op de lange termijn van een positief en sterk imago.

Afspraak maken →