Belettering

Belettering

Wil je dat jouw bedrijfspagina of bedrijfspand opvalt? Kies dan voor autobelettering of raambelettering. Onze grafisch vormgevers zijn op de letter nauwkeurig en maken een ontwerp dat past binnen de huisstijl van jouw bedrijf.

Belettering

Beletteren als marketingmiddel

Als het gaat over ‘beletteren’, hebben we het over alle toepassingen waar roerende of onroerende goederen worden verfraaid met een boodschap in beeld en/of tekst. We kennen dit principe allemaal al sinds onze kindertijd… Toen de bakker en de huisschilder rondreden met hun bedrijfsnaam op de zijkant van de bestelauto.

Vroeger gebeurde dat vrijwel altijd met snijfolie (nog steeds een optie, in tientallen kleuren beschikbaar en zeer robuust) maar met digitale printmogelijkheden, nieuwe materialen en meer keuze op het gebied van lijm en kleeftechnieken is bijna alles mogelijk. Niet alleen letters, maar ook logo’s en zelfs fotokwaliteit. Permanent beletteren of tijdelijk, full color of zwart-wit met een steunkleur? Wij kennen alle mogelijkheden.

Rijdend visitekaartje

Rijdend visitekaartje

Een van de beste manieren om je bedrijfsactiviteiten zichtbaar en bekend te maken, is nog altijd het laten beletteren van je auto, bestelbus, aanhanger of ander bedrijfsvoertuig. Het mes snijdt hier van twee kanten: een auto heb je vaak toch nodig, en het biedt een prachtig canvas voor jouw reclameuiting. Zeker wanneer je logo en bedrijfskleuren herkenbaar zijn, is rondrijden met een beletterd voertuig een van de sterkste vormen van marketing. Mensen die achter je staan bij de verkeerslichten kunnen niet om je boodschap heen! Verschillende factoren spelen mee bij de keuze voor belettering. Zoals de vraag of een bestaand wagenpark compleet beletterd moet worden of ligt bijvoorbeeld de keuze van de autokleur nog open? Wat is het budget? Er is ook semi-transparante folie waardoor je de belettering kunt laten doorlopen over je zij- of achterramen. Zelf heb je nog prima zicht tijdens het rijden, maar aan de buitenkant leidt niets af van je boodschap.

Toepassingen belettering

Naast autobelettering is ook raambelettering een populair product. Maar er zijn meer mogelijkheden – ook het aanbrengen van een bedrijfsnaam op een gevel kan met (digitale) beletteringstechnieken worden aangepakt. Het mooie van deze vorm van offline marketing is, dat je heel veel kanten op kunt. Van gedetailleerd en smaakvol, met veel aanvullende informatie (zoals bijvoorbeeld je openingstijden verwerkt in het totaalontwerp voor het raam) tot een simpel en groot logo met bedrijfsnaam – zodat passanten je bedrijf van veraf kunnen onderscheiden.

Een aparte productgroep die het vermelden waard is, is materiaal voor beurzen. Een deel van je stand laten beletteren of bijvoorbeeld een desk die je als statafel gebruikt. Het is in ieder geval een goede investering als je regelmatig aanwezig bent op vakbeurzen.

Afstemmen is het credo

Er is dus veel mogelijk, maar het is niet verstandig om op eigen houtje té enthousiast los te gaan met de mogelijkheden. Denk maar aan iemand die in zijn presentatie álle overgangetjes van Powerpoint gebruikt, gewoon omdat het kan. Dat komt niet erg professioneel over! Iets soortgelijks kan optreden bij je marketing, inclusief belettertechnieken. We raden je aan om deze vorm van offline marketing goed in lijn te brengen met de rest van je reclame-uitingen, iets waar we graag bij helpen.

Heb je nog geen vaste huisstijl, dan is dat een van de eerste dingen die we met je zullen bespreken. Op het gebied van typografie en design denken we met je mee – welke boodschap wil je overbrengen en hoe kunnen we deze versterken?

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Benieuwd naar beletteren?

AddMark helpt je graag met beletteringen voor jouw bedrijf.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →