Beurspromotie

Beurspromotie

Je deelname aan een beurs is niet compleet zonder een beursstand als aankleding. Voor beurspromotie is een goede beursstand beslist onmisbaar. AddMark zorgt ervoor dat je opvalt met je bedrijf, merk, producten & diensten. Het ontwerpen van een stand, een beursstand vloer, de achterwand van een beursstand en de beursstand wanden zijn bij ons in goede handen.

Beurspromotie

Beursstand inrichten en aankleden

Je maakt graag een goede indruk met een grote of kleine beursstand. Het is je visitekaartje op de beurs en daarom wil je natuurlijk graag opvallen met een duurzame beursstand. Een grote beursstand voorzien we van jouw huisstijl en we verwerken jouw persoonlijke boodschap die je wil overbrengen. Het vormgeven van een beursstand design doen we in overleg met jou, zodat we zoveel mogelijk wensen waar kunnen maken. Kies voor een beursstand op maat en vergeet ook niet om een banner voor je beursstand aan te schaffen.

Reclame beursstand

Reclame beursstand in verschillende uitvoeringen

Bij AddMark heb je de keuze uit een veelzijdig aanbod uitvoeringen van beursstands. Kartonnen beursstand, opvouwbare beursstand, pop up beursstand, pop up display beursstand of een modulaire beursstand. Het is wel zo prettig als je de stand regelmatig kan gebruiken. Gelukkig zijn er de herbruikbare beursstand en flexibele beursstand. Een demontabele beursstand is altijd gemakkelijk op te bouwen en af te breken.

AddMark voor jouw beurspromotie

AddMark voor jouw beurspromotie

Wil je een beursstand laten ontwerpen? Het team van AddMark gaat graag aan de slag met een uniek ontwerp voor een mooie beursstand. We gaan voor een ontwerp waar jij blij van wordt. Ook hanteren wij bij AddMark scherpe prijzen voor een beursstand. 

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Ook jouw persoonlijke beursstand?

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →