Branding

Branding

Branding is de essentie voor het uitstralen van je bedrijf. Deze uitstraling is het uitgangspunt om een effectieve en betekenisvolle marketingstrategie te ontwikkelen. Het geeft je marketing inhoud en context.

addmark-hubspot

Bouwen aan je merk

Branding is het bouwen aan je merk. Je werkt aan je identiteit op het gebied van positioneren en het uitstralen van je bedrijf. Om je branding goed neer te zetten is het belangrijk om duidelijk te hebben waar je als bedrijf voor staat en waar je naartoe wilt.

Bij het uitdenken van de branding voor je bedrijf:

  • Welk imago heeft je bedrijf?
  • Welke doelgroep wil je bereiken?
  • Wat is de meerwaarde van je bedrijf?
  • Wat wil je uitstralen?

 

Zorg voor de juiste uitstraling

Voor de juiste uitstraling van je bedrijf is branding van essentieel belang. Naast de juiste positionering van je bedrijf is het ook belangrijk om na te denken over de visuele weergave van je merk en de marketinguitingen. Een logo en huisstijl is hierbij erg belangrijk.

Om hier een juiste stijl in te ontwikkelen is het belangrijk om te weten wat je als bedrijf wilt uitstralen en dit te verwerken in een mooi design. Een passende huisstijl is goed voor het merk en maakt je merk ook herkenbaar. Zo kan je verder werken aan de naamsbekendheid van je bedrijf.

addmark-partners

Marketing die aansluit bij je branding

Met je marketingactiviteiten draag je bij aan de merkbeleving van je producten. Met de uitingen die je gebruikt, wil je natuurlijk laten zien wie je als bedrijf bent. Dit geldt natuurlijk ook voor je logo, kleurgebruik, fotografie en de tone of voice die je gebruikt in je content. Hierbij sluit je de branding volledig aan op je marketingstrategie. Je maakt je brand zichtbaar en tastbaar. Met je branding zet je de richtlijnen voor wat je gaat vertellen en op welke manier.

Al je uitingen op elkaar afgestemd

Naast dat de juiste branding zorgt voor herkenbaarheid van je merk, zorgt het ook voor eenheid. Zo heb je de positionering van je bedrijf bepaalt en heb je een duidelijke huisstijl. Door dit mee te nemen in je marketingstrategie maak je van al je uitingen één geheel.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Geïnteresseerd in branding?

AddMark helpt je graag met branding voor jouw bedrijf.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →