Logo & Huisstijl

Logo & Huisstijl

Een logo en huisstijl zorgt voor brand awareness en een verzorgde uitstraling. Een sterke logo en huisstijl ziet er niet alleen mooi uit maar roept ook emoties op bij de doelgroep. Tevens verteld een goed design een verhaal. Immers is niet voor niks het bekende: 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Logo en Huisstijl

Logo en Huisstijl

Een goede logo en huisstijl verteld een verhaal aan je doelgroep, het triggerd de nieuwsgierigheid en spoort aan tot actie. Zorg er daarom voor dat de boodschap die je wilt uitdragen duidelijk en helder is zodat deze in je designs naar voren komt.

Het is belangrijk een huisstijl en logo te hebben dat goed aansluit bij het doen en laten van het bedrijf. Zo past een strak en formeel logo bijvoorbeeld niet bij een kinderopvang.
Onze designers gaan graag samen met jou aan de slag om een logo en huisstijl te ontwerpen van je dromen.

Een logo voor jouw bedrijf

Een logo dat past bij jouw bedrijf

Een logo, ook wel beeldmerk genoemd is een visueel icoon van een bedrijf. Ieder bedrijf of merk dat je kent heeft een logo de ene sterker dan de ander.

Een goed logo trekt aandacht, is visueel aantrekkelijk, is herkenbaar, en onderscheid je van concurrenten.

Bij een logo design is het belangrijk dat deze de boodschap van een bedrijf versterkt.

Op het gebied van een nieuw logo zijn er vele opties. Zo zijn er logos met hierin de merknaam, logos met enkel de beginletters, logos met mascotte en nog veel meer.

 

Quotes

Je logo & huisstijl bepalen de uitstraling van je bedrijf, zorg ervoor dat het straalt"

Een huisstijl met stijl

Een huisstijl met stijl

Het huisstijl ontwerp moet naadloos aansluiten op het logo deze twee zorgen namelijk voor de basis van je merkidentiteit. En wanneer de basis niet klopt is het bouwen aan je brand image een onbegonnen zaak.

Zorg er bij het ontwikkelen van je huisstijl voor dat je een boodschap verteld, maak gebruik van kleuren, lettertypes en vormgeving die elkaar versterkt.

Om te zorgen voor dat je doelgroep je huisstijl en logo herkent is het belangrijk dat je in alle communicatie en marketingmiddelen deze huisstijl doorvoert. Het gaat dus over je website, nieuwsbrieven, promotiemateriaal maar ook de huisstijl die je op social media gebruikt.

Je bedrijf in een nieuw jasje met rebranding

Is jouw bedrijf aan een nieuwe stijl toe? Misschien omdat je een grote groei door hebt gemaakt of simpelweg omdat je bedrijf eraan toe is?

Dat snappen wij heel goed! Met een complete rebranding verander je de gehele uitstraling van je bedrijf.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Opzoek naar een sterke Logo & Huisstijl?

AddMark helpt je graag met het creëren van een logo & huisstijl die perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →