Drukwerk

Drukwerk

Zoek je een bedrijf dat jouw drukwerk verzorgd? AddMark ontwerpt als full service marketingbureau de mooiste offline reclame-uitingen voor je bedrijf en regelt het drukwerk bij een externe partij. Voor één aanspreekpunt voor het ontwerpen en drukken van flyers, visitekaartjes, posters en brochures ben je bij ons aan het juiste adres. AddMark biedt eindeloos veel mogelijkheden.

Drukwerk

Laat je drukwerk ontwerpen door AddMark

Ons team denkt mee over de uitvoering die het beste past bij je bedrijf. Zowel het design als het laten drukken is bij ons in goede handen, want we werken samen met verschillende bedrijven om dit te realiseren. Drukwerk in speciale vormen behoort tot de mogelijkheden, maar ook voor de standaard afmetingen en vormen komen we in actie. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor drukwerk op karton of drukwerk op plastic. Daarom adviseren we je om je ideeën en wensen met ons door te nemen zodat we samen met jou kunnen werken aan het gewenste resultaat.

Drukwerk mogelijkheden

Welke mogelijkheden biedt AddMark?

AddMark biedt als drukwerkspecialist allerlei mogelijkheden als het aankomt op het gebied van drukwerk. Zo kun je  onder andere folders, visitekaartjes, brochures, promotieartikelen of flyers laten drukken.

De digitale drukkerijen met wie we samenwerken biedt talloze opties. Drukwerk stansen bijvoorbeeld geeft het ontwerp een mooie afwerking en daarom is gestanst drukwerk een prima keuze. Kies onder andere uit contour stansen, laser stansen of degel stansen. Ook voor exclusief drukwerk zit je bij AddMark helemaal goed. Wij zetten de schouders eronder voor een ontwerp dat je doelgroep daadwerkelijk aanspreekt.

Drukmateriaal

Drukmateriaal van top kwaliteit

De drukkerijen met wie AddMark samenwerkt biedt de keuze uit zowel offset drukwerk als digitaal drukwerk. Laatstgenoemde is vooral interessant bij kleine oplages of bij spoed-drukwerk. Wat je keuze ook is, bij zowel online drukwerk als print media kan je altijd rekenen op een perfecte drukkwaliteit. Print & media kan je daarom prima aan ons toevertrouwen. We gaan met plezier aan de slag om op deze manier drukmateriaal tot in de puntjes voor je te verzorgen.

 

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Ook drukwerk nodig?

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →