Verpakkingen

Verpakkingen

AddMark biedt zowel offline als online reclamedoeleinden aan. Ook voor het laten ontwerpen van verpakkingsmateriaal ben je bij ons aan het juiste adres. Een succesvolle verpakking draagt nu eenmaal bij aan het succes van je onderneming en daarom is het absoluut zinvol die klus uit te besteden aan een bedrijf met kennis van zaken.

Verpakkingen

Verpakking ontwerp: wat is belangrijk?

Bij een verpakking doos ontwerpen zijn een aantal zaken belangrijk. Zo wil je verpakkingsmateriaal dat scoort. Het moet er aantrekkelijk uitzien en meerwaarde bieden aan de ontvanger. Het kan namelijk net dat ene zetje zijn om je doelgroep te overtuigen om jouw product te kiezen. Laat een product verpakking ontwerpen door AddMark. Wij weten alles van reclame en hoe je je doelgroep definitief over de streep trekt. Ons team gaat voor een ontwerp dat aanspreekt en voorziet een verpakking tevens van je logo en huisstijl. Op die manier ben je herkenbaar voor klanten en geef je op slimme wijze vorm aan een uniek en aantrekkelijk ontwerp.

 

Voordelen van een verpakking ontwerpen

Voordelen van een verpakking ontwerpen

Online een verpakking ontwerpen met behulp van AddMark levert je altijd voordelen op. Wij zetten ze graag voor je op een rij:

  • Met gepersonaliseerd verpakkingsmateriaal maak je gratis reclame voor je bedrijf.
  • Je stimuleert je doelgroep om tot aankoop over te gaan.
  • Een mooie verpakking wordt automatisch gekoppeld aan een kwalitatief merk.
  • Een unieke verpakking is tevens een verlengstuk van je persoonlijkheid en dat is iets wat klanten graag zien.

Gepersonaliseerde verpakkingen

AddMark is dagelijks bezig met reclame en kennen als geen ander de aandachtspunten omtrent een aantrekkelijke verpakking. Wat voor product je ook verstuurt aan je doelgroep: ons team is erop gebrand om voor jou een verpakking te ontwerpen die jouw persoonlijkheid en missie uitstralen. We denken graag met je mee in het ontwerp en hebben tevens de kennis en tools in huis om een verpakking te maken waar jij écht blij van wordt. 

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Je eigen verpakking voor jouw producten?

AddMark ontwerpt jouw verpakking naar wens!

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →