Video Marketing

Video Marketing

Video advertising is ‘hot’, want de populariteit van video’s zijn groot. Zet daarom video’s in als marketingmiddel voor jouw bedrijf. In een video vertel je bijvoorbeeld iets over je bedrijf, over de missie die je hebt óf over de producten en diensten die je verkoopt. Video is een laagdrempelig medium en is voor je doelgroep gemakkelijk te behappen.

Video Marketing

Waarom videomarketing?

Er is geen betere manier om emoties en gevoelens te triggeren dan met een pakkende video. Bij video worden er meerdere zintuigen geprikkeld, dit zorgt ervoor dat mensen je video content eerder zullen onthouden.

Videocontent trekt vaak de aandacht maar het is minstens zo belangrijk dat je die aandacht weet vast te houden. Daarom is een goed doordachte video marketing strategie achter je video content geen overbodige luxe.

Quotes

Videomarketing is dé manier om je verhaal tot leven te brengen en emoties te triggeren."

Maak impact met video advertising

Maak impact met video advertising

Je kon beter gisteren met videomarketing beginnen dan vandaag, als je het ons vraagt. En waarom? Dat leggen we je graag uit!

Video creatie is een relatief simpel en kort traject. Je videocampagne moet wel gebaseerd zijn op een duidelijke strategie en beschikken over een heldere boodschap. Op deze manier hebben je video’s de juiste ingrediënten om grote impact te maken op je doelgroep.

 

Verschillende doelen, verschillende videos

Verschillende doelen, verschillende video's

Je hebt besloten om te beginnen met video advertising, goede keus! Maar wat voor video kun je op welk moment inzetten? Dat hangt af van het doel dat je wilt bereiken.

Wanneer je gaat voor het creëren van brand awareness kun je een mooie merkvideo creëren, waarin je mensen verteld over je bedrijf.

Wanneer je gaat voor het verhogen van je verkoopcijfers is een video met productuitleg een goede keus. Maar liefst 74% van de mensen geven de voorkeur aan het medium video om te leren over een product.

YouTube adverteren

Advertentievormen YouTube:

  • De standaard video advertenties voorafgaand aan een video. 
  • Advertenties die worden weergegeven in de zoekresultaten of op de homepage.
  • Bumperadvertenties, dit zijn videoadvertenties van 6 seconden die niet overgeslagen kunnen worden. 
  • Overlay-advertenties, deze worden getoond over een deel van de video. 

De beste plek om naartoe te gaan met je video- en display advertenties is natuurlijk YouTube!
YouTube is het grootste videoplatform wereldwijd, het platform is zowel een zoekmachine als een social media platform. Met adverteren op YouTube kun je dus ontzettend veel mensen bereiken.

Er is genoeg keuze in welke vorm video advertising in te zetten, dit kan een lastige keuze zijn. Daarom gaan we graag met je in gesprek en helpen we jou deze keuze te maken.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Interesse in videomarketing?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag met de strategie en creatie van jouw video advertenties.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →