Video Marketing

Video's zijn populair! Zet daarom video marketing in voor jouw bedrijf

Video advertising is ‘hot’, want de populariteit van video’s zijn groot. Zet daarom video’s in als marketingmiddel voor jouw bedrijf. In een video vertel je bijvoorbeeld iets over je bedrijf, over de missie die je hebt óf over de producten en diensten die je verkoopt. Video is een laagdrempelig medium en is voor je doelgroep gemakkelijk te behappen.

Video Marketing

Waarom videomarketing?

Er is geen betere manier om emoties en gevoelens te triggeren dan met een pakkende video. Bij video worden er meerdere zintuigen geprikkeld, dit zorgt ervoor dat mensen je video content eerder zullen onthouden.

Videocontent trekt vaak de aandacht maar het is minstens zo belangrijk dat je die aandacht weet vast te houden. Daarom is een goed doordachte video marketing strategie achter je video content geen overbodige luxe.

Quotes

Videomarketing is dé manier om je verhaal tot leven te brengen en emoties te triggeren."

Maak impact met video advertising

Maak impact met video advertising

Je kon beter gisteren met videomarketing beginnen dan vandaag, als je het ons vraagt. En waarom? Dat leggen we je graag uit!

Video creatie is een relatief simpel en kort traject. Je videocampagne moet wel gebaseerd zijn op een duidelijke strategie en beschikken over een heldere boodschap. Op deze manier hebben je video’s de juiste ingrediënten om grote impact te maken op je doelgroep.

 

Verschillende doelen, verschillende videos

Verschillende doelen, verschillende video's

Je hebt besloten om te beginnen met video advertising, goede keus! Maar wat voor video kun je op welk moment inzetten? Dat hangt af van het doel dat je wilt bereiken.

Wanneer je gaat voor het creëren van brand awareness kun je een mooie merkvideo creëren, waarin je mensen verteld over je bedrijf.

Wanneer je gaat voor het verhogen van je verkoopcijfers is een video met productuitleg een goede keus. Maar liefst 74% van de mensen geven de voorkeur aan het medium video om te leren over een product.

YouTube adverteren

Advertentievormen YouTube:

  • De standaard video advertenties voorafgaand aan een video. 
  • Advertenties die worden weergegeven in de zoekresultaten of op de homepage.
  • Bumperadvertenties, dit zijn videoadvertenties van 6 seconden die niet overgeslagen kunnen worden. 
  • Overlay-advertenties, deze worden getoond over een deel van de video. 

De beste plek om naartoe te gaan met je video- en display advertenties is natuurlijk YouTube!
YouTube is het grootste videoplatform wereldwijd, het platform is zowel een zoekmachine als een social media platform. Met adverteren op YouTube kun je dus ontzettend veel mensen bereiken.

Er is genoeg keuze in welke vorm video advertising in te zetten, dit kan een lastige keuze zijn. Daarom gaan we graag met je in gesprek en helpen we jou deze keuze te maken.

sander-call-to-action

Interesse in videomarketing?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag met de strategie en creatie van jouw video advertenties.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →