AddMark

AddMark is het Full Service Marketingbureau waar jij al je vraagstukken neer kunt leggen over zowel Online- als Offline Marketing. Wij zorgen ervoor dat jij nog maar één aanspreekpunt nodig hebt voor al je reclame-uitingen. Van het verbeteren van je online zichtbaarheid tot het grafisch ontwerp van een logo. Wij bieden kwaliteit en maken resultaten meetbaar. Kenmerkend voor AddMark: Persoonlijk, Resultaatgericht, Innoverend en Gedreven.

Over AddMark

AddMark: alle specialismen onder één dak

Zoek je een bedrijf dat jouw drukwerk verzorgd? AddMark ontwerpt als full service marketingbureau de mooiste offline reclame-uitingen voor je bedrijf en regelt het drukwerk bij een externe partij. Voor één aanspreekpunt voor het ontwerpen en drukken van visitekaartjes, posters en brochures ben je bij ons aan het juiste adres. AddMark biedt eindeloos veel mogelijkheden.

Goedkoop drukwerk voor je bedrijf

Ons team denkt mee over de uitvoering die het beste past bij je bedrijf. Zowel het design als het laten drukken is bij ons in goede handen, want we werken samen met verschillende bedrijven om dit te realiseren. Drukwerk in speciale vormen behoort tot de mogelijkheden, maar ook voor de eenvoudige klussen komen we in actie. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor drukwerk op karton of drukwerk op plastic. Daarom adviseren we je om je ideeën en wensen met ons door te nemen zodat we samen met jou kunnen werken aan het gewenste resultaat.

Welke mogelijkheden biedt AddMark?

AddMark biedt allerlei mogelijkheden als het aankomt op het drukken van bijvoorbeeld visitekaartjes, folders, brochures of promotieartikelen. De drukkerijen met wie we samenwerken biedt talloze opties. Drukwerk stansen bijvoorbeeld geeft het ontwerp een mooie afwerking en daarom is gestanst drukwerk een prima keuze. Kies onder andere uit contour stansen, laser stansen of degel stansen. Ook voor exclusief drukwerk zit je bij AddMark helemaal goed. Wij zetten de schouders eronder voor een ontwerp dat je doelgroep daadwerkelijk aanspreekt.

Drukwerk

Topkwaliteit print en drukwerk

De drukkerijen met wie AddMark samenwerkt biedt de keuze uit zowel offset drukwerk als digitaal drukwerk. Laatstgenoemde is vooral interessant bij kleine oplages of bij spoed-drukwerk. Wat je keuze ook is, bij zowel online drukwerk als print media kan je altijd rekenen op een perfecte drukkwaliteit. Print&media kan je daarom prima aan ons toevertrouwen. We gaan met plezier aan de slag om op deze manier drukmateriaal tot in de puntjes voor je te verzorgen.

Digitaal drukwerk online aanleveren bij AddMark

Drukwerk A4 of A3 drukwerk nodig? Wil je sprekende visitekaartjes of flyers voor een zakelijk evenement of beurs? Voor al je drukwerk is AddMark dé ideale partner om mee samen te werken, want wij zijn jouw vaste aanspreekpunt. Zowel het ontwerp als het regelen van een drukker is bij ons in goede handen. We richten ons op zowel ZZP’ers als gevestigde ondernemers en gaan graag met je in gesprek om te kijken wat aanspreekt en wat de mogelijkheden zijn binnen het budget. Neem direct contact met ons op en ontdek hoe wij je helpen met het realiseren van goedkoop drukwerk voor je onderneming.