AddMark

AddMark is het Full Service Marketingbureau waar jij al je vraagstukken neer kunt leggen over zowel Online- als Offline Marketing. Wij zorgen ervoor dat jij nog maar één aanspreekpunt nodig hebt voor al je reclame-uitingen. Van het verbeteren van je online zichtbaarheid tot het grafisch ontwerp van een logo. Wij bieden kwaliteit en maken resultaten meetbaar. Kenmerkend voor AddMark: Persoonlijk, Resultaatgericht, Innoverend en Gedreven.

Over AddMark

Ontdek de kracht van een online marketing plan

Klanten bereiken, producten verkopen en jouw bedrijf op de kaart zetten: je wilt het allemaal. Een goede online marketing strategie is hierbij onmisbaar. De digitale wereld speelt namelijk een steeds belangrijkere rol in ons leven, ook voor bedrijven. Je kunt dus niet zonder een duidelijke online identiteit. Wil je weten hoe je jouw bedrijf het beste promoot via digitale kanalen? Dan is AddMark er om jou te helpen.

Wat houdt een online strategie in?

Wanneer je online marketing strategieën opstelt, creëer je eigenlijk een plan waarin je precies bepaalt hoe jij de online wereld gaat gebruiken voor het promoten van je bedrijf. Er zijn namelijk talloze manieren om klanten te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan een professionele website, slim gebruik van social media en het opstellen van een nieuwsbrief. Dit zijn allemaal middelen die de naamsbekendheid en sales van je bedrijf kunnen vergroten, maar dan moet je wel weten hoe je ze optimaal gebruikt. In een online marketing plan bepaal je wat je doelen zijn en hoe je deze gaat realiseren met behulp van de digitale wereld. En wij? Wij helpen je graag een handje.

Op maat gemaakte marketing strategie modellen

Wil je een professioneel marketing plan laten maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij gaan graag met je rond de tafel zitten. Hierbij bespreken we eerst wat jouw persoonlijke doelen zijn. Wil je meer traffic genereren? Wil je jouw klanten directer aanspreken? Of wil je juist je online sales verhogen? Het is allemaal mogelijk, maar dan moet je wel de juiste internet strategie hebben. Naar aanleiding van jouw wensen gaan we aan het werk: we stellen een plan op voor ieder digitaal kanaal dat je wilt gebruiken. Zo stellen we een social media campagne op of maken we je website SEO-proof.

Online Marketing Strategie

Jouw online identiteit

Wil je herkenbaar zijn voor klanten, dan is het belangrijk dat je een eigen stijl hebt. Bij AddMark helpen we je ook graag met het creëren van een huisstijl. Deze look moet bij de identiteit van je bedrijf passen: opvallend, zakelijk, jong, minimalistisch of modern? Het kan allemaal. Je website, social media kanalen, nieuwsbrief en online advertenties moeten vervolgens allemaal worden vormgegeven aan de hand van deze stijl. Dat zorgt voor een professionele uitstraling en maakt jouw bedrijf net wat opvallender. Klanten kunnen jouw bedrijf voortaan uit duizenden herkennen.

Onze Offline Marketing Diensten

Ben je ook op zoek naar Offline Marketing diensten? Daar kunnen we je zeker bij helpen!

Online marketing strategieën van AddMark

Ben jij er klaar voor om de digitale wereld te veroveren? Dan vinden wij het alleen maar leuk om je te mogen helpen. Bij AddMark voorzien we je van professioneel advies, maar nemen we je ook werk uit handen. Zoek je een partner die je helpt met het maken van effectieve online advertenties? Of een partner die jouw website naar de top van iedere zoekmachine weet te brengen? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij AddMark kunnen we het allemaal. Neem gerust een keer contact met ons op voor meer informatie.