AddMark

AddMark is het Full Service Marketingbureau waar jij al je vraagstukken neer kunt leggen over zowel Online- als Offline Marketing. Wij zorgen ervoor dat jij nog maar één aanspreekpunt nodig hebt voor al je reclame-uitingen. Van het verbeteren van je online zichtbaarheid tot het grafisch ontwerp van een logo. Wij bieden kwaliteit en maken resultaten meetbaar. Kenmerkend voor AddMark: Persoonlijk, Resultaatgericht, Innoverend en Gedreven.

Over AddMark

Breng marketing tot leven met video marketing

Wil je opvallen met je bedrijf en je doelgroep op persoonlijke maar slimme wijze bereiken? Video marketing is een uitstekende methode vindbaarheid te vergroten en jezelf te onderscheiden van je concurrentie. Video’s zijn eenvoudig te vinden en gemakkelijk te delen via sociale media. Ze worden vaker gedeeld dan bijvoorbeeld een afbeelding of tekst. Daarom is marketing beoefenen met behulp van video een prima methode om je doelgroep te benaderen en aan te spreken. Welke voordelen biedt het nog meer en wat kan AddMark hierin voor jou betekenen?

Videomarketing: bereik op effectieve wijze je doelgroep

Video advertising is ‘hot’, want de populariteit van video’s zijn groot. Daar spring je als ondernemer graag op in en daarom kies je voor adverteren door middel van video’s. In een video vertel je bijvoorbeeld iets over je onderneming, over de missie die je hebt óf over de producten en diensten die je verkoopt. Video is een laagdrempelig medium en is voor je doelgroep gemakkelijk te behappen. Daarom is het een uitgelezen kans om hiermee aan de slag te gaan.

Welke voordelen biedt video advertising?

Online video advertising is dus interessant wil jij je naamsbekendheid vergroten en tegelijkertijd je doelgroep aanspreken. Online video marketing levert verder diverse andere voordelen op die we graag benoemen:

  • Een video die je maakt is gemakkelijk en snel te vinden op internet.
  • Met een goede video weet je de aandacht van je doelgroep perfect vast te houden.
  • Een video is vaak beter behapbaar dan het lezen van een lange tekst.
  • Een video is veelzijdig en je kan er alle kanten mee op.
Video Marketing

Offline Marketing Diensten

Ben je ook op zoek naar Offline Marketing diensten? Daar kunnen we je zeker bij helpen!

AddMark voor al je online video advertising klussen

Bij AddMark zijn we onder andere gespecialiseerd in videomarketing. We denken graag met je mee in het bedenken en opzetten van een videocampagne én welke internetkanalen goed aansluiten om succesvol je boodschap te delen met je doelgroep. Uiteraard voorzien we jou gedurende het gehele proces van advies op maat zodat je te allen tijde de juiste mensen bereikt. Online video adverteren uitrollen doe je daarom met AddMark. Een video voor je bedrijf plaats je op je website en deel je via sociale media. Is je interesse gewekt? Neem direct contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of het uitzetten van een opdracht.