Vindbaarheid

Vindbaarheid

Vindbaarheid van je bedrijf is erg belangrijk voor je bedrijf. Want als je niet vindbaar bent hoe wil je dan business genereren? Bij het optimaliseren van de online vindbaarheid spelen er verschillende factoren een rol.

Vindbaarheid

Je vindbaarheid vergoten, hoe doe je dat?

Bij het vergroten van de vindbaarheid van je website staat SEO-optimalisatie centraal. Een goede SEO-strategie is erg belangrijk bij het behalen van een goede positie binnen zoekmachines. Bij SEO-vindbaarheid draait het om kwalitatieve, relevante en technisch sterke content.

Om het creëren van content die aansluit bij je doelgroep iets makkelijker te maken raden we aan altijd een zoekwoorden onderzoek te doen. Hieruit verkrijg je informatie over zoektermen die je doelgroep gebruik en welke volumes hieraan hangen.

Wat zijn zoekwoorden

Wat zijn zoekwoorden?

Zoekwoorden zijn de woorden die mensen gebruiken in zoekmachines om de content te vinden waarnaar ze opzoek zijn.

Het gebruik van de juiste zoekwoorden is key om je doelgroep te bereiken.

Wanneer je gebruik maakt van de verkeerde zoektermen in je SEO/SEA-marketing, zal je ook de verkeerde mensen aantrekken.
Met te algemene zoektermen zal je niet bovenaan de organische resultaten verschijnen, ook zullen ze niet zorgen voor veel conversies omdat de zoekopdracht te algemeen is. Mensen weten in dat stadium van de customer journey vaak nog niet precies waarnaar ze opzoek zijn.

Start met een zoekwoorden onderzoek

Start met een zoekwoorden onderzoek

Om helder te krijgen welke zoekwoorden je doelgroep gebruikt en welke nuttig zijn om te verwerken in je SEO-content kun je gebruik maken van een zoekwoordplanner.

In de zoekwoordplanner kun je zoektermen invoeren je krijgt dan het zoekvolume van de betreffende zoektermen te zien.

Op basis van de zoekvolumes en de relevantie van de zoekwoorden kun je besluiten welke termen je gaat gebruiken om je vindbaarheid in google te vergroten.

SEO & SEA

Het aanpakken van je SEO-vindbaarheid betekend dat je je focust op het verbeteren van organische vindbaarheid. SEO is een belangrijk onderdeel van je marketingmix maar je online vindbaarheid kun je ook door het inschakelen van SEA een flinke boost geven. Bij SEA kies je voor betaald adverteren in zoekmachines. Waar het bij SEO gaat over een intensief en langdurig traject, draait het bij SEA over snelle resultaten.

Website optimalisatie

Je website vindbaar maken draait niet alleen om je SEO en/of SEA aanpak, je technische optimalisatie speelt ook een belangrijke rol!
Bij website optimaliseren is het goed om te letten op de volgende punten:

  • Het oplossen van errors
  • Een snelle laadsnelheid
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Relevante linkbuilding
  • Het gebruik van meta beschrijvingen

Wanneer je bovenstaande punten op orde hebt zal je website goed functioneren. Mensen zullen op deze manier makkelijk door je site bewegen en vaak ook langer op je site blijven.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Je vindbaarheid optimaliseren?

Bij AddMark helpen we je graag bij het vergroten van je vindbaarheid.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →