Offline Marketing

Offline Marketing

Er wordt steeds meer gefocust op online marketing en de content creatie die hierbij hoort. Echter gaat het er bij marketing om dat je bent waar de doelgroep ook is. En als dit offline is, moet je zorgen dat je ook hier herkenbaar en vindbaar bent.

Offline Marketing

Wat is offline marketing?

Offline marketing omvat alle marketingactiviteiten die een bedrijf op offline gebied doet om hun doelgroep te bereiken. De offline marketing die ze ondernemen zal afhangen van de doelgroep en het doel van de marketing activiteiten.

Online en offline marketing

Vaak vullen online marketing en offline marketing elkaar aan, dit zie je vooral bij grote bedrijven of bij bedrijven die zich richten op een wat oudere doelgroep.

Met het inzetten van zowel online als offline marketing zorg je voor eenheid en herkenbaarheid bij je doelgroep.

De verpakking van een product dat besteld wordt, flyers in de huisstijl van je bedrijf of displays en beurspromotie bij een evenement of campagne. Allemaal offline marketing voorbeelden die ingezet kunnen worden om zo je campagne extra kracht bij te zetten.

Offline Design

Offline design

Bij het creëren van offline content is het belangrijk dat deze aansluit bij de online content en de huisstijl van het bedrijf. Wanneer dit niet gebeurt zal het niet herkenbaar zijn voor je doelgroep en dat is natuurlijk zonde. 

Zorg voor een creatief offline design dat mensen boeit en eruit springt. Je doelgroep zal zo bijvoorbeeld sneller naar jouw flyer pakken dan naar die van de concurrent. Ook is het belangrijk dat je offline content inhoudelijk interessant en duidelijk is voor je doelgroep. Op deze manier zal je doelgroep geïnteresseerd zijn en eventueel overgaan tot andere acties omtrent je bedrijf.

Reviews van onze klanten

dolf-ebskamp
Dolf DNA United Forwarders

Motto van ons bedrijf: "Whatever it takes, we take it there!!". Heel fijn dat de werkwijze van onze partner Addmark in Goes (HubSpot CRM Marketing & Sales & Service) hier volledig op aansluit. Eerste fase (na een supervoorbereiding) in 2 weken voor mekaar, naadloos overgestapt met onze Salesafdeling op HubSpot.

logo-tiny-rebel
Team Tinyrebel Tinyrebel

Het werken met Addmark hebben wij als erg prettig ervaren. Vooral de Hands on mentaliteit werkt erg plezierig. Onze Website en Brochure zijn volledige door Addmark onderhanden genomen naar een wat meer rebelse insteek.

insocial logo
Monique Insocial

Wij werken nog steeds samen met Addmark en het is een prettige marketing/HubSpot partner. Samen werken wij aan constante optimalisaties en features voor onze organisatie binnen de marketing hub. Ook ondersteunen zij ons met onze SEO doelstellingen. Dit verloopt allemaal goed en ze denken altijd met ons mee!

review-gbg-logo
GBG

Wat een mooi bedrijf om mee samen te werken, twee jonge ondernemers die voor meer dan 100% klaarstaan voor hun klanten. Ze denken mee, zijn flexibel en enorm gedreven en enthousiast. Een echte aanrader om je bedrijf online goed in de markt te zetten!

review-dirk-neemdirk
Dirk NeemDirk

De keuze voor AddMark is een duidelijke keuze. Ze pakken je ideeën op en maken het zichtbaar. Van a-z hebben ze me meegenomen in de stappen die zij wilde maken voor NeemDirk. Achter het merk NeemDirk zit een hoop data welke ze op een Jip&Janneke manier kunnen vertalen naar mij. Ze kunnen achter de schermen dagelijks aan de knoppen draaien zodat het resultaat sneller kan worden geboekt. Kortom de doelstelling wordt uit handen gegeven en misschien wel sneller bereikt dan we ooit hadden gedacht.

sander-call-to-action

Offline marketing inzetten voor jouw bedrijf?

AddMark helpt je graag bij het creëeren van pakkende offline marketing uitingen voor jouw bedrijf.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Sander

Afspraak maken →